LINN DÖSSING

LIVET PÅ SPRÅNG

Den fantastiska våfflan Amalia gjorde till mig // Min frukost på väg till skolan

Så ja, då var skolan igång igen och jag tycker ändå det är lite skönt faktiskt. Jag åkte hemifrån vid 6.45 så som ni ser på bild två tog jag med frukosten på bussen! Jag åt kvarg, hallon, blåbär och solrosfrön, så himla gott verkligen. Vid 9 hade jag en lektion där vi bollade idéer till vår hemtenta vi ska skriva nu, som ska vara inne nästa fredag. Jag blev lite klokare och känner mig redo att skriva den sista tentan för terminen nu faktiskt. Om en vecka avslutar jag min första kurs på universitetet och det känns helt galet, är så taggad på att fortsätta! Efter min lektion satte jag mig och pluggade och kommer sitta här till ikväll då jag ska till Malmö! Ska möta upp Sarah, äta med henne och senare ska jag göra mina naglar! En helt perfekt kväll. 

Det blev ingen mobil igår heller, massa kladd osv så om jag har tur får jag den på lördag haha.. Men jag lovar att uppdatera er när jag har fått den, så slipper ni höra mitt tjat! Igår höll jag Amalia sällskap på hennes jobb och åt då den fantastiska våfflan ni ser ovanför, ser ni hur gott?! Är fortfarande mätt haha, underbart! 

Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
Våfflan ser gudomlig ut! Blev så sugen nu! 😃
nouw.com/louiseelinore
linndossing
linndossing,
Det var den, förstår att du blev sugen, det blev jag med 😉
nouw.com/linndossing
janielindahl
janielindahl,
Så gott det lät med kvarg, blåbär, hallon och solrosfrön uppepå 😍 YUM! Håller tummarna för telefonen nu alltså; vill ju veta vad du har för skvaller om den 😘 Kram på dig going ❤️❤️
nouw.com/janielindahl
linndossing
linndossing,
Det var så gott! Haha imorgon ska jag fasen få den (tänk positivt, tänk positivt!!!) Kramisar <3
nouw.com/linndossing