LINN DÖSSING

LITE TISDAGSTANKAR

- Okej alltså nej. Nu måste jag få klaga av mig lite, är det okej? Hade gett mig fasen på att jag skulle gå en mil idag då jag har det som mål och var så redo och taggad. Efter 4km började jag få otroligt ont i fötterna och kände att jag hade massa blåsor, men jag försökte fortsätta gå. Men efter ytterligare 4km klarade jag verkligen inte gå 1m till så jag fick avbryta. Så galet irriterande att jag var pigg idag och kände att jag hade klarat det om det inte var för dessa attans blåsorna. Slut på klagandet!

- Jag måste bli bättre på att se det bra jag gör och inte hela tiden kritisera mig själv. T.ex som här ovan, då blir jag arg över att jag inte klarade gå 1 mil istället för att se att jag var grym som klarade 8 km? Nej detta måste det bli ändring på!

- Jag har hittat en baklykta till min bil, ska hämta den imorgon och på torsdag ska den bytas. Tror alla era kommentarer om att jag snart kommer hitta en hjälpte mig på traven, så tack för det <3.

- Som ni kanske inte vet så är min mamma massör och detta har jag varit dålig på att utnyttja, men ikväll så! Men HERRGUD vad spänd jag är?! Gjorde ont bara hon rörde mig haha.. Så nu bestämde vi att jag ska bli masserad 2 gånger i veckan och hoppas på att spänningarna släpper!

- Skulle det vara roligt med lite storytime? Få veta om saker som hänt i min uppväxt och gjort mig till den idag? Jag hade tyckt det var jätteroligt att läsa saker om folk som gör att man lär känna de bättre, men vad säger ni? Är det roligt med storytime?

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Vilken viljestyrka att fortsätta trots blåsorna. Var stolt över den och att du gick 8 km.
nouw.com/jossustravelpics
linndossing
linndossing,
Så fin du är! Tack snälla!
nouw.com/linndossing
linnearosengren
linnearosengren,
Jag vill såå gärna ha storytime <3 Och du, jag tycker du verkligen ska släppa de där prestationstankarna. Tycker vår generation är alldeles för resultatinriktad och prestationsinriktad så att man aldrig kan se själva vägen som ett mål i sig. De 8 du gick idag är ju en del av de 10 du kommer gå en annan dag eller nästa gång. Tycker det är så bra att du uppmärksammar det här och ser det själv. Jag måste också bli bättre på det <3
nouw.com/linnearosengren
linndossing
linndossing,
Ska absolut fixa det <3 Du har SÅ rätt! Viktigt att se det själv för att kunna göra något åt det. Vi får fixa det tillsammans, från och med nu berömmer vi oss själva och inte kritiserar oss. Kram ❤️
nouw.com/linndossing