LINN DÖSSING

LITE TACKSAMHET EN MÅNDAG

Att skriva en tacksamhetslista och ta fram saker man är tacksam för är viktigt för mig, då det är lätt att glömma bort dom i vardagslivet. Har hittat massa saker jag är tacksam för och tänkte därför lista dom här nedan.

Är klar med uppgifterna i skolan - Jag var nere hos syster förra veckan och då satte vi oss ner och pluggade tillsammans. Jag blev klar med 2 uppgifter i min vård och omsorgskurs och 2 uppgifter i min medicinkurs. Jag kommer att validera i vård och omsorg och därför är jag "klar" med kursen eftersom resten är praktik. Jag har 2 uppgifter kvar i medicinkursen som är slut i november så därför kan jag fokusera mer på jobbet och träningen nu.

Kommit igång med träning igen - Just nu mår jag så dåligt i kroppen och sover så dåligt. Jag vet att det är för att jag slarvar med maten och träningen och det gör min kropp svag direkt. Jag saknar så himla mycket att gå på pass igen då det gör mig så galet peppad.

Har gått ner i tid - Igår gjorde jag mitt sista pass på mitt schema som är på 100%, så från och med idag jobbar jag 87,83% istället haha. Det gör så himla mycket då jag har fler lediga dagar och hinner fokusera mer på mitt privatliv också. Tycker det är värt dom 100-lapparna man förlorar i lön.

Förbereda matlådor - Detta gör mig verkligen så mycket lyckligare att göra det varje vecka då jag hatar att laga mat haha. Tycker det är tråkigt och jobbigt och därför gör jag hellre det en gång och gör matlådor så jag slipper laga mat under några dagar. Eftersom jag jobbade hela dagen igår ägnar jag mig åt detta idag och det känns skönt när det är klart!

Vad är ni extra tacksamma för idag?

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
vilken fin lista, skönt att du kan se de positiva med att inte jobba 100% jag är också sugen på att gå ner ti tid när bebisen ska börja förskola sen. Vad är viktigast pengar eller välmående <3
nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,
Ja gud ja, ser så mycket positivt med det!! Välmående går alltid först <3 Kram
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åh jag borde verkligen ta tag i träningen jag med, men har verkligen inte haft lusten att göra det ❤️ Kram
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Nej då ska man inte göra det. Glöm inte det ❤️ Kram
nouw.com/linndossing