LINN DÖSSING

LEVERANS FRÅN MATSMART

Detta är (tyvärr) inget sponsrat inlägg men jag älskar MatSmart alltså, en så otroligt smart tjänst som jag beställer från ganska ofta. För er som inte vet så är det en hemsida som tar hand om varor som gått ut i datum men som går att använda, eller om något företag byter utseende så säljs dom "gamla" produkterna till lägre pris.

Här ser ni vad jag köpte denna gången. Jag minns inte exakt vad allt kostade men hela beställningen gick på 500kr. Jag brukar alltid samla ihop lite innan jag beställer eftersom när man beställer över 500kr blir det fri frakt, och jag lovar er att det är ganska enkelt att komma upp i 500kr haha. Jag beställde 2 flak Vitamin Well, alltså 48 burkar och det kostade 300kr. När jag fick hem dom såg jag att bäst före datumet var i december som det sägs så är det BÄST före då, men fungerar exakt lika bra efteråt. Drickorna smakade precis som vanligt!

Jag älskar ostbågar och dom sålde dom för 2 för 15kr, vilket är väldigt billigt jämfört med i en vanlig butik. Majs älskar jag och det var väldigt skönt att köpa hem i storpack så slipper jag tänka på det haha. Och SNÄLLA, har ni smakat Lelles chokladdoppade pepparkakor? Dom är så himla goda, mums!

Brukar ni beställa från MatSmart? Om ni inte gjort det tycker jag verkligen ni borde kolla in hemsidan!

Gillar

Kommentarer

malinkirstine
malinkirstine,
Ostbågarna jatack!!!!! Kommer på myskväll snarast <3
nouw.com/malinkirstine
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men tusentack för detta tips vännen - måste genast kolla upp! <3 Kramis!
nouw.com/lillymihlte
hilmak
hilmak,
Beställde faktiskt för första gången förra veckan! Så smidigt och prisvärt! 😍
nouw.com/hilmak
Emmamehrali
Emmamehrali,
Alltså MUMS så mycket gott!!!!😍
nouw.com/emmamehrali
Matildaberlin
Matildaberlin,
Älska, älska, älska matsmart!! Och är det favoriterna jag ser där?? Åt upp mina sista igår, så njut utav dom för mig med!! <3
nouw.com/matildaberlin
happyM
happyM,
Åh alltså matsmart är verkligen fantastiskt!!! Älskar!!! Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Josäfin,
OMG SMASH OCH OSTBÅGAR PÅ MATSMAT NU?? Måste kolla in genast!!! hahaha älskar att fynda där 😃
jossanamigo.blogg.se