LINN DÖSSING

LEVER MITT BÄSTA LIV

När jag kom hem från Stockholm hämtade jag hem Linnea eftersom hon skulle bo hos mig i helgen. När vi vaknade igår ringde mamma och frågade om vi ville följa med till Forsakar, vandra och fika. Vi var snabba på att säga ja så efter vi ätit frukost och fixat till oss begav vi oss till mamma för att hämta upp resterande! Sofie och Totte kom också upp över dagen så dom följde med. Vi gick i den fina skogen, kollade på vattenfall, tog massa fina bilder och avslutade med fika i hembyggdsparken.

Sofie följde med oss hem och blekte mitt hår en sista gång. Nu är jag så blond det går att bli ungefär, är så himla nöjd med att jag gjorde detta! Medans vi fixade med mitt hår stod Linnea i köket och lagade denna pangmiddagen, som alltid när Linnea är här, sån lyx. När vi hade ätit och suttit och snackat skit en stund sa vi hejdå till Sofie och Totte som skulle köra hem igen. När dom hade gjort det plockade vi fram lite gott och satt ute på balkongen och njöt tills vi tyckte det var för mycket spindlar. Räknade till 11st så jag ville in:-). Det var en stor och massa små men ändå, tycker dom är så obehagliga! Vi avslutade dagen i sängen framför Maria Wern.

Det slog mig verkligen igår att jag lever mitt bästa liv just nu. Jag har ett jobb och när jag är ledig fyller jag dagarna med människor jag älskar, och saker jag älskar. Fan alltså, att man får ha det såhär bra!!! Tacksam!!!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Hallåååå? Hur mysigt har inte du det? 😍 Man vill vara med där och umgås med er alla!! ❤️
nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,
Komsi komsi!!! Alla är välkomna 😍
nouw.com/linndossing
faltinnatalie
faltinnatalie,
Så kul att höra att du har det bra! Och den där pastan såg ju inte direkt äcklig ut!
nouw.com/faltinnatalie
linndossing
linndossing,
Tack fina! Det gör mig glad <3 Den var magisk!
nouw.com/linndossing