LINN DÖSSING

LÅTTIPS

Tänkte ge er lite låttips såhär en söndag, jag har verkligen så blandad musiksmak men hoppas ni hittar något ni tycker om!

Human Acoustic - Jon Bellion: Tack Maja Nilsson Lindelöf för detta låttipset! Kan inte sluta lyssna på den, hans röst är så vacker alltså.

När ingen ser - SAMI: Denna låten släpptes för någon dag sen men jag är redan kär, verkligen min smak!

Regnet - Petter, Molly Sandén och SAMI: Denna lyssnar jag på minst 10 gånger om dagen, jag har alltid älskat både Petter och Molly Sandén så att dom gjorde en låt ihop är ju en dröm!

Min Diamant - Ricky Rich och ARAM Mafia: Tänker bara på John Guidetti och Victor Nilsson Lindelöf när jag hör denna låten haha, men den är ju bra, denna är lätt min favorit just nu.

Lev nu dö sen - Petter: Texten till denna låten alltså, tycker den är så peppande och gör mig så himla glad! Jag älskar ju som sagt Petter så tycker ju om låten lika mycket som texten!

I Wouldn't Know - Benjamin Ingrosso: Denna är rätt så ny men jag fastnade för den direkt! Jag älskar Benjamins röst och lyckas alltid på något vänster kära ner mig i hans låtar, men det är härligt!

Vilken är er favoritlåt just nu?

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Tack för dessa!! <3
nouw.com/emmaengstrom
Elin,
Åh så bra tips, ska lyssna på alla!! Kram
devote.se/elinelmersson