LINN DÖSSING

KRÄFTIS 2020

I lördags var det dags för den årliga kräftskivan och det var så himla mysigt och roligt så jag tänkte självklart att ni skulle få hänga med i bilder! Jag, Linnea och Sofie startade hemma hos mig, vi öppnade en flaska bubbel, satte igång musik och fixade oss tillsammans. Det var så himla skönt att vi hade många timmar på oss så vi bara kunde ta det lugnt och njuta av varandras sällskap. Innan vi begav oss mot mamma tog vi lite bilder såklart, var så nöjd med min outfit och kände mig riktigt snygg, alltid lika underbart när man gör det. Vet inte om ni la märke till det men ser ni att vi alla tre har likadana tröjor fast olika färger, och nej, vi hade inte pratat med varandra om det.... Haha, jag har den tröjan i 5 färger dock och använder den ofta så det var inte så konstigt ;)

När vi kom hade mamma och Thomas dukat fram lite förrätt, plock och bubbel. Så vi satt och pratade, åt och skrattade medans grillen tändes. Vi hade sån jäkla tur med vädret eftersom det stod att det skulle regna, blåsa och vara ett jäkla oväder. Vi blev tillslut 14 personer och det var helt perfekt, tillräckligt många så man ändå kunde prata med alla och ha det mysigt ihop.

Sen var det dags för det bästa: mat!!! Jag tar otroligt långt tid på mig att skala kräftor så jag passade även på att grilla en filébit för att bli mätt under kvällen haha. Här ovanför ser ni vad det blev för gott, även en otroligt charmig bild på mig och Linnea. En tradition för oss som är jäkligt viktig (för mig i alla fall) är att alla använder sina hattar och haklappar, om man är snygg? Nej men det hör till.

Efter en lång stund vid bordet passade jag och Linnea på att ta lite bilder ihop eftersom vi är så satans dåliga på det. Vi bor ihop väldigt ofta men ändå finns det knappt en enda bild på oss ihop, perfekt. Resten av kvällen spelade vi quiz, kasta stövel, under hökens vingar och massa annat roligt. Vi satt även och skrattade och mös tills det blev mörkt. När klockan var runt 23 kände sig alla klara och trötta så då åkte vi hem till mig och somnade gott. Tycker det är så himla skönt att komma hem i tid trots sånt här, magiskt!

Gillar

Kommentarer

emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så mysigt och underbart! Minst en kräftskiva per höst är ett måste! Och du passade riktit bra i de där kläderna Linn<3 kram
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Men visst, så himla mysigt och kul!! Tusen tack vännen <3 Kram
nouw.com/linndossing
Linnealiebig
Linnealiebig,
Tjusiga brudar 👌🏻
nouw.com/linnealiebig
linndossing
linndossing,
Tack fina! 😘
nouw.com/linndossing
beattriicee
beattriicee,
Men så mysigt, hade lätt viljat hänga mer er så härligt ni har det! 😍 det skriker verkligen glädje och energi om bilderna!
nouw.com/beattriicee
linndossing
linndossing,
Men kom hit!! Så glad jag blev av denna kommentaren! Puss
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhhhh vad mysigt och WOW så snygg den första bilden på er var!!!! SNÄLLA VAD SNYGGA!!!!!! ❤️❤️ Stor kram fina du
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Ja himla mysigt!! Och TAAACK SNYGGE! Puss och kram 😍😍❤️
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,
Gud vad mysigt och som vanligt superhärliga bilder! KRAM hjärtat, glöm inte att du är awesome! <3
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Men tack älskling, glad jag blir <3 detsamma!
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Det så herlig ut!! Så mange fine bilder i innlegget også 😍😍
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Tack fina Ariel! Det gör mig glad att höra 🥰
nouw.com/linndossing