LINN DÖSSING

KÖPENHAMN ÖVER DAGEN

Hej på er alla fantastiska människor! Jag känner mig bättre, jag känner mig peppad och redo att köra igång med bloggen igen. Jag ska inte säga för mycket och inte sätta någon press på mig själv för det är då det blir fel, men jag känner att jag är på rätt spår igen! Jag tänkte ta och börja med att berätta om vår dag i Köpenhamn förra tisdagen, så himla mysigt.

Min syster håller just nu på med en ADHD-utredning i Köpenhamn och är därför där en gång i veckan just nu. Förra veckan valde jag, Linnea, mormor och morfar att följa med, dels för att Köpenhamn är så himla fint och dels för att hänga med varandra! Dock slutade det med att mamma och Sofie var inne och gjorde utredningen i 7 timmar så vi träffade bara dom väldigt snabbt medans vi åt haha.. Men men, vi hade jättetrevligt ändå!

Det var ju fullt med ljus och jul i Köpenhamn just nu och det var SÅ vackert! Vi spenderade dagen på Strøget, vi gick på två julmarknader, i massa butiker, åt mat och tog en fika, en helt perfekt dag enligt mig. Vid 18 åkte vi hemåt igen och väntade på mamma och Sofie hemma hos Sofie, eftersom dom inte var klara på utredningen när vi åkte hem.

Vi stannade på en kopp kaffe hos Sofie och självklart passade vi på att mysa med mosters älskling. Skrattade så när Linnea sa att det ser ut som vi är med i "nyblivna föräldrar" med en bild från BB, håller med henne tho haha.

Här har ni två guldklimpar som jag köpte under dagen. En blå tröja/skjorta, en body, en ny mössa, brända mandlar och en julgranskula. Tänkte införa en ny tradition i min egen lägenhet nu, jag ska köpa en ny julkula varje år med årets årtal på, tänker att det kan vara roligt att ha när man blir äldre, ett fint minne. Jag och Linnea bestämde att vi ska åka till Köpenhamn innan jul varje år och köpa julgranskulan så det blir också en ny tradition. På tal om lägenheten så kommer det bilder på den i dagarna nu, ni ska få se allt!!

Nu ska jag fortsätta kolla på musikhjälpen som ÄNTLIGEN startat! Godnatt på er <3

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Vad mysigt <3 Vill så gärna åka dit nån gång!
nouw.com/celinelundqvists
carroat
carroat,
Men så mysigt och vad härligt att du mår bättre! 😍
nouw.com/carroat
Malin,
WOW så mysigt! 😃
maolions.blogg.se
Lillymihlte
Lillymihlte,
Så kul att du är tillbaka och vilken mysdag alltså - herregud! <3 Vilken fantastisk idé med julkulorna, du är alldeles för underbar vännen min! <3
nouw.com/lillymihlte
ArielC
ArielC,
Så nydelige bilder!! 😍
nouw.com/arielc
Lightworkers
Lightworkers,
Köpenhamn är ju så mysigt över julen! Och vad vacker du är vännen, välkommen tillbaka <3
nouw.com/lightworkers
linneahedberg
linneahedberg,
gud va mycket fina bilder, ser så mysigt ut! ♡
nouw.com/linneahedberg
happyM
happyM,
Åhhh men så himla mysigt!! Man ska passa på att unna sig att komma iväg sådär!! Stor kram finaste ❤️
nouw.com/happym
evelinarou
evelinarou,
Men alltså åh vad underbart! Saknar Köpenhamn faktiskt, det är en fin stad <3
nouw.com/evelinarou
mollysvedin
mollysvedin,
Så kul att du är tillbaka, saknat dig här!!❤️ Mysigt med köpenhamn och så mysiga bilder också😍
nouw.com/mollysvedin