LINN DÖSSING

KLUMPIGHET OCH RÖNTGEN

Hej hallå från otursgumman! Det var inte riktigt såhär jag tänkte att min jul skulle sluta haha.. Men denna gumman var ju otroligt dum och klumpig så jag kollade i min telefon när jag var ute och gick vilket resulterade i att jag trillade ner för en trottoarkant och nu kan jag inte gå på foten och har otrolig värk i andra knäet, galant! Vi var hos läkaren igår och fick en remiss till röntgen men den visade som tur var ingenting. Så jag har fått en rejäl stukning och sträckt mitt ledband så det kan ta upp till 3-4 veckor innan jag är helt återställd. Just nu kan jag inte ens nudda foten i golvet men förhoppningsvis kan jag börja stå på foten snart igen och träna upp den. Gissa om det är ganska jobbigt att bo på fjärde våningen utan hiss just nu? Jodå! Tar ungefär 20 minuter upp för trapporna men jag lever i alla fall, låt oss tänka positivt!

Så nu hoppar jag runt på kryckor, lever på smärtstillande (som jag inte tycker hjälper ett dugg men aja) och är hemma från jobbet. Jag hatar det så himla mycket då jag älskar mitt jobb och inte vill vara hemma men jag får bara acceptera läget som det är nu. Inatt sov pappa hos mig och om en stund kommer Sofie, Marcus och Totte som stannar här tills på måndag. Jag kan inte göra något själv, inte ens klä på mig så att någon bor hos mig nu är illa tvunget. Tur man har en fantastisk familj!

Hoppas ni har haft det bättre än mig och att ni haft en jättefin jul <3

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Men neeeej! "Skönt" att det bara var en stukning dock!
nouw.com/celinelundqvists
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åhnej stackare! Det där är ju något man jämt fasar över när man går med mobilen, vet inte hur många gånger man är nära på att trilla eller liknande. Du får krya på dig fina du! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr