LINN DÖSSING

KLARADE JAG MÅLEN FÖR 2019?

Såg att @isabylund gjorde ett inlägg nyligen med en utvärdering om målen hon satte upp för 2019. Jag tänkte självklart göra det samma eftersom jag faktiskt hade några mål för 2019l första året jag någonsin haft det! Tusen tack Isa för idén!

MÅL FÖR 2019

✘ Bli lakto-ovo-vegetarian -

Svar: Jo men det har jag ju lyckats med! I augusti började jag dock äta fisk igen så är inte lakto-ovo-vegetarian längre men jag har inte ätit kött eller kyckling sen 21 december 2018, så snart ett år! CHECK PÅ DEN!

Ut och gå minst 2 gånger i veckan

Svar: Nja alltså kan man säga ett halvt check? I början var jag jätteduktig, sen fick jag en dipp och sen mellan maj-september tränade jag på gymmet 3 dagar i veckan så lite upp och ner. Men varit ute och gått 2 gånger i veckan har jag inte gjort nej, synd då det är så himla skönt när man väl gör det! NEJ PÅ DEN!

✘ Inte äta/dricka något onyttigt i veckorna (utom Pepsi Max)

Svar: Samma som ovanstående. När jag tränar bra äter jag också bra så dom två hör ihop. Pepsi max intaget har absolut inte minskat, tror mer det har ökat haha.. Men ja i perioder har jag inte ätit något som min kropp mår dåligt av men i andra perioder har jag bara tryckt i mig. Så balans? NEJ PÅ DEN!

Hjälpa mamma mer hemma

Svar: Absolut! Jag tog ett stort kliv på något vis och hjälpte mamma massor. Tror det var när jag var arbetslös i våras och var mycket hemma som jag insåg hur mycket mamma gör och att jag i alla fall kan hjälpa henne med något. Så det har jag gjort + att jag då lagat min mat själv eftersom endast jag är vegetarian! CHECK PÅ DEN!

Skriva budget och dra ner på konsumtionen

Svar: Både ja och nej. Första halvan av året gjorde jag inte det men spenderade heller knappt några pengar eftersom jag var arbetslös. Men när jag visste att jag skulle flytta började jag skriva budget och tänka mer på vad jag köpte, men köpte ju även mer eftersom jag hade lön. Men jag sätter CHECK PÅ DEN, för koll på mina pengar har jag och har nog även dragit ner på konsumtionen lite!

Köpa mat ute max en gång i veckan

Svar: Som allt annat går det ju galet mycket i vågor. Men jag har absolut ätit mindre ute detta året än förra året. Jag pluggade ju i Lund förra året och bodde i princip i en resväska så därför blev det lät att man köpte med sig mat på vägen eller köpte lunch istället för att ta med sig. Men nu lagar jag mat på kvällen och gör då också en matlåda till jobbet dagen efter så det blir sällan mat ute! Men ibland unnar jag mig såklart! CHECK PÅ DEN!

Endast bry mig om folk som bryr sig genuint om mig

Svar: Men Y to the E to the S! Det har jag verkligen gjort! Har nog aldrig mått så bra som detta året (med lite dippar här och var såklart) och det beror självklart mycket på min omkrets. Jag har otroligt fina vänner, kollegor och familj och jag har slopat dom människorna som inte bryr sig om mig. CHECK PÅ DEN!

Självklart hade jag kunnat kämpa lite mer för att klara alla mål men jag är så nöjd och stolt över det jag lyckats med i år. Året har varit en berg och dalbana och det har hänt så jäkla mycket! Till nästa år sätter jag färre mål och fokuserar mer på dom istället. Har ni några mål för 2020?

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Instämmer helt med Ida!! Verkligen såååå grym <33
nouw.com/matildaberlin
evelinarou
evelinarou,
Men åh vad roligt att läsa sånt! 😍 Du är duktig! 🌟🌟
nouw.com/evelinarou
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad grym du är vännen, superkul att läsa verkligen 😍 jag älskar att få läsa andras mål och så! Massa kramar ❤ 😊
nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,
Åh men du är ju bara för duktig vännen, vilket år du har haft med viktiga mål som du har lyckats uppnå! <3 Applåder till dig gumman!
nouw.com/lillymihlte