LINN DÖSSING

KIVIKSMARKNAD

Tisdag. Dagen jag egentligen hatar. Men just nu hatar jag inte ens tisdagar, då är livet på topp hörni.

Igårkväll efter jobb begav jag och Moa oss mot Kivik för att gå på marknaden, det var vi inte ensamma om dock haha.. Vi slapp köer på vägen dit men det var ganska fullt med folk på själva marknaden, precis som det ska vara! Det första vi gjorde var att äta (finns det ens något annat alternativ) och jag blev så chockad över att dom hade vegetariskt faktiskt, glatt överraskad! Så jag tog en vegetarisk burgare med pommes och Moa tog en thairätt med kyckling, ris och bambuskott. Den hamburgaren var bland det godaste jag ätit i mitt liv alltså, hade så låga förväntningar på marknadsmaten, vegetarisk dessutom men herre. Helt fantastiskt! Ångrar nästan att jag inte tog receptet.

Jag är nyss hemkommen från ännu en jobbedag och om några minuter ska jag bege mig till Fjälkinge för att träna. Min moster håller i ett utomhuspass och självklart kommer jag och stöttar, och får träning på köpet!

Ikväll tänkte jag lägga mig tidigt, kolla på en film och bara koppla bort att jag behöver sova tidigt, för imorgon jobbar jag kväll vilket betyder SOVMORGON! Underbart. Dock har jag inte hittat mig någon kompanjon så blir troligtvis ingen konsert på kvällen, tråkigt men så är det ibland!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guu vad underbart det låter!! Blir så himla glad när jag får höra det hjärtat! Fortsätt att leva livet!! STOR krAM finaste hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Älskade Matilda! Du gör mig alltid lika glad, hoppas du vet det! Kram vännen ❤️
nouw.com/linndossing
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
vad härligt med sovmorgon imorgon, NJUT. Själv börjar jag tidigt, men sen går jag på semester.. IHHH
nouw.com/corneliakarlsson
linndossing
linndossing,
Men hur underbart!!! Som du förtjänar semester <3 Kram
nouw.com/linndossing