LINN DÖSSING

Julkalendrar - favoriter

Sunes Jul - Det finns ingen julkalender som någonsin kommer slå Sunes Jul alltså haha, den är så jäkla rolig! Såg ju inte denna när den gick på TV eftersom den sändes 1991, och jag är född 1998. Har dock sett den många gånger efter det och sitter i skrivande stund faktiskt och tittar på den, så mycket julkänsla.
LasseMajas Dektektivbyrå - Denna kommer absolut på andra plats! Kollade slaviskt varje morgon när den gick på TV, och efter det har jag nog sett den minst 5 gånger haha, så mysig! Det gick ju väldigt bra för denna julkalendern så det blev några filmer där efter också, och självklart var jag på bion på premiärdatumet! Detta ger mig så mycket barndomsminnen.
En riktig jul - Kommer ihåg hur sorglig jag tyckte denna julkalendern var! Eller ja, jag minns att jag tyckte det då. Denna julkalendern har jag faktiskt inte sett sen dess men funderar på att göra det, minns ju att jag tyckte om den väldigt mycket. Det jag minns bäst är att jag var hos farmor och farfar varje helg och kollade på julkalendern med farfar, det saknar jag väldigt mycket. Framförallt saknar jag farfar ♥
Tjuvarnas jul - Denna julkalendern är ju bara sååå mysig! Kommer ihåg att jag tyckte denna var sorglig också, men framförallt fin. Att Charlie får träffa sin pappa och får en mamma tillslut, och som alla andra julkalendrar så slutar den ju lyckligt så tillslut är den ändå inte så sorglig.

Har ni någon julkalender som är er favorit? Glad tredje advent på er, en vecka kvar!

Gillar

Kommentarer

MALIN,
Har faktiskt aldrig sett Sunes jul.... kanske ska ta och göra det haha. Kram
malinkirstine.se
Louiseelinore
Louiseelinore,
Mysteriet på greveholm såklart ju! 😃
nouw.com/louiseelinore
Liw,
Min favorit är Pelle Svanslös. Går att se om varje december. 😊
www.liwslust.se
Therez,
Jag håller verkligen med dig angående Sunes jul, den var verkligen något utöver det vanliga! 😊
www.therez.se