LINN DÖSSING

JAG VILL - LISTAN

Jag vill bli bättre på: Att uppskatta mitt eget sällskap. Nu har jag haft sambo från och till i ett 4 månader och jag älskar det. Men jag märker nu att när jag är själv så kan jag inte njuta av mitt eget sällskap på samma sätt som jag kunde innan när jag bodde själv. Men det är bara att jobba upp igen.

Jag vill sluta med: Pepsi Max. Egentligen vill jag väl inte det för jag älskar det men jag vill bli av med mitt beroende. Innan kunde jag liksom dricka en för att det va gott lite då och då men nu går det inte en dag utan att jag dricker minst 1, helst 2.

Jag vill ha: Denna. Till nya lägenheten! Har alla möbler utom en byrå till sovrummet så det önskar jag mig. Eller önskar och önskar, det måste jag köpa haha.

Jag vill vara: Bekväm i min kropp. Är inne i en sån dålig period att så fort jag ser mig själv i spegeln känner jag mig äcklig och ful. Trodde jag hade jobbat bort detta men det betyder inte att jag alltid älskar mig själv och min kropp. Vissa perioder är det skit och en sån period är det just nu. Det är bara att ta sig igenom det.

Jag vill någon gång: Bo i Göteborg. Har alltid velat det, sen jag var liten. Någon gång i livet måste jag ju testa på det eftersom det alltid varit en liten dröm.

Jag vill att folk generellt ska bli bättre på: Acceptera varandra. Så jävla trött på att det ska spela någon roll om man är gul, vit, svart, brun eller vad fan som helst. Vi är lika mycket värda oavsett vad vi har för hudfärg. Det som värderar en människa för min del är agerande och hur man är som människa.

Jag vill att folk ska sluta: Bry sig så mycket om andra. Fasen vad stor del av livet jag har brytt mig så mycket om vad andra tycker och säger, men insett att det fasen är endast jag som blir skadad av det. Det borde vi sluta med, och bry oss mer om oss själva istället.

Jag vill äta (precis nu): Frukt doppat i choklad. Och det är precis vad jag och Linnea ska äta ikväll så det passar perfekt.

Jag vill jobba med: Bebisar. Jag vill bli barnmorska och förlösa bebisar. Har några drömjobb men har insett att det är detta jag brinner för mest och det som är "enklast" att nå. Så till hösten ska jag söka in till SSK och påbörja min dröm. Iiiih!!

Jag vill lära mig: Om hur medicin påverkar vår kropp. Har aldrig varit intresserad av att veta det och är absolut ingen motståndare till medicin, helt tvärtom. Men tycker det är intressant hur det påverkar vår kropp och hade absolut velat lära mig lite mer om det.

Jag vill träffa: Moa. Har inte träffat henne sen i juli och det tär på mig. Fan alltså, jag är ju van att träffa henne ofta.

Jag vill resa till: Just nu typ exakt var som helst. Men Maldiverna är ju ett drömresemål.

Jag vill göra: Säger samma som @linneaperssonla här. Skillnad.

Jag vill hylla mig själv för: Att jag bara presterar och överträffar mig själv hela tiden. Kan verkligen så himla mycket mer än jag tror!

3 personer jag vill ska göra den här listan: @happym @artibus @linneahedberg

Tack för taggen Linnea <3

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh vilken otroligt mysig lista du har svarat på! Så roligt att lära känna dig lite bättre! Men alltså ja till frukot och choklad! Bästa kombon utan tvekan! Haha blev så sugen på det nu ju! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,

Ja det är alltid roligt!! Åh ja det var fantastiskt gott! Kramar

nouw.com/linndossing
artibus
artibus,

Mitt nästa barn ska du förlösa, så sök jobb i Falun och flytta hit 🙌🏻

Gumman du är fantastiskt vacker, men vet att alla har toppar och dalar. Jag tycker inte jag är vacker så ofta. Och att föda barn har ändrat min kropp och jag måste försöka acceptera det och älska det. Du är grym ❤️

nouw.com/artibus
linndossing
linndossing,

DET ska jag! Allt jag vill här i världen <3 åh ja det är så rätt och herregud, du har fött barn!!!! Det mest fantastiska en kropp kan göra ❤️ Du är bäst!

nouw.com/linndossing
norenemman
norenemman,

Åh vilket härligt inlägg! Älskar det

nouw.com/norenemman
linndossing
linndossing,

Tack snälla fina!

nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,

Så fin liste! Så mange fine ting du har tatt med ❤

nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,

Tack fina Ariel ❤️

nouw.com/linndossing
Elin Elmersson,

Åh så mysigt att läsa. Galet vad jag har saknat dig när jag varit borta. Fina fina Linn <3 Kram

devote.se/elinelmersson
linndossing
linndossing,

Åh och jag har saknat dig så!!!! Undrade var du tog vägen <3 Kram

nouw.com/linndossing
aliceemericsson
aliceemericsson,

Vill också äta frukt doppad i choklad, haha, sååå gott! <3 Och du är verkligen så fin Linn, alla har vi de perioder då vi inte känner oss 100% med oss själva, men du är verkligen så fin både på utsida och insida! <3 Kram!

nouw.com/aliceemericsson
linndossing
linndossing,

Det var sååå gott!! Ja så är det ju verkligen. Tusen tack för dina fina ord! Blir så himla glad <3 Du är så fin! Kram

nouw.com/linndossing
juliafalten
juliafalten,

Du är så fin, otroligt fin är i chock!!! WOW 🤍

nouw.com/juliafalten
linndossing
linndossing,
Men gud vad fin!!! Åh vad glad jag blev av denna kommentaren. Du är fantastisk! ❤️
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,

Åh tack för taggen, ska bli så kul att svara på denna ❤️ Och alltså jag dreglade ju över bilderna du la ut på choklad och frukt??? Fyfan vad gott hahah ❤️ kram

nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Vad kul!! Ser framemot att läsa dina svar ❤️ Jaaa det var galet gott!! Kram
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,

Yey vad kul att läsa dina svar vännen! Hoppas du får en bra start på nya veckan <3 puss och kram!

nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Vad kul att höra!! Detsamma älskade du <3 Puss och kram!
nouw.com/linndossing
linneahedberg
linneahedberg,

Först och främst, vilka fantastisk fina bilder! Och vilken kul lista, tusentack för taggen! Så kul att få läsa dina svar. Stor kram <3

nouw.com/linneahedberg
linndossing
linndossing,
Tack mitt hjärta <3 ska bli kul att läsa dina svar också!! Kram <3
nouw.com/linndossing