LINN DÖSSING

JAG VALDE ATT HOPPA AV SKOLAN

Hej fina ni. Detta inlägget är ganska jobbigt för mig att skriva, pga att jag är världens presationsprinsessa. Men jag vill självklart berätta för er, sånt här kommer ju fram för eller senare ändå!

Jag valde idag att hoppa av min kurs på universitetet. Jag har gått tre veckor nu och känner att detta verkligen inte är något för mig, vilket jag trodde så det är synd såklart. På universitetet har man tre veckor på sig att hoppa av kursen för att kunna söka den i framtiden igen om man skulle vilja så därför väljer jag att göra det. Det passar inte i mitt liv just nu och jag tänkte att jag ska testa jobba lite och se hur jag trivs. Kanske jag älskar att jobba, kanske vill jag börja plugga igen, kanske är detta bara en pluggpaus, ingen vet! Det får framtiden visa.

I dessa situationer hatar jag att vara så kritisk mot mig själv. Jag känner mig sämst som hoppar av, känner mig sämst som inte "klarar av det", känner mig sämst samtidigt som jag vet att detta är rätt just nu. Jag skulle aldrig döma någon om de hoppade av en kurs på universitetet, skulle inte ens reagera om någon sa det? Men när det gäller mig själv är jag tyvärr så satans hård mot mig själv, men det är något jag ska fortsätta jobba med.

Min syster skrev ett sms till mig innan idag där det stod " ALLT du känner är okej, det är okej att känna, det är okej att vara vilse. Det är okej❤️" och hon har så rätt, min älskade kloka syster. Allt kommer bli bra, någon gång blir allt bra.

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Bra beslut! Man ska göra det som känns rätt i hjärtat ❤️
nouw.com/naatly
linndossing
linndossing,
Helt rätt! Massa kramar <3
nouw.com/linndossing
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Även om det känns tungt är alltid vad du känner det bästa❤
nouw.com/sarahlinnsliv
linndossing
linndossing,
Visst är det så!! <3
nouw.com/linndossing