LINN DÖSSING

JAG TOG EXAMEN 

Innehåller affiliate-länkar

Åh vad pirrig jag blir när jag ser dessa bilderna. Var så himla glad denna dagen och så STOLT över mig själv iiih, nu ska ni självklart få höra allt om dagen!!

Dagen var den 11 juni 2021. Dagen innan hade jag skickat in mitt sista arbete och på morgonen fick jag godkänt, vilket betyder att jag var klar med alla kurser för att kunna titulera mig undersköterska. Aaaah, det var en sån otrolig känsla. Efter att ha pluggat på 100% samtidigt som jag jobbat 100% var det en sån befrielse att äntligen bli klar. Jag fick låna mamma och deras hus och hade bjudit hem massa vänner för att fira detta tillsammans med mig. Vi lyckades även pricka in så Moa va hemma, det var det bästa. Åh vad jag inte hade velat fira detta utan min bästa vän i världen, så glad att vi kunde fixa det!

Jag och Sofie var i huset dagen innan och pyntade massor sen körde vi dit tidigt på fredagen för att fixa med maten och allt annat innan Moa kom och hjälpte till. Runt 17 gled gästerna in och jag fick SÅ mycket fina presenter, alltså har världens finaste vänner. Samlar på dessa muggarna och fick 5 st av dom, så himla kul att alla lyckades köpa en varsin också haha! Vi började med att äta, Sofie hade fixat massa mysigt och gott, guldvärt att jag har henne alltså. Det blev lite plockmat, olika pajer, snittar, nachos i ugnen och sådär. Så himla gott och mysigt!

Jag tog tyvärr inte mycket bilder under kvällen men det betyder att jag inte hade min mobil=hade en svinkul kväll haha. Vi åt, drack, snackade och spelade spel. Jag hade förberett lite lekar också så det körde vi, tycker sånt är SÅ roligt!! Och det barnet som jag blir så hade jag förberett en tipsrunda om mitt nya yrke och fasen vad kul vi hade med den!! I slutet av kvällen spelade vi "så ska det låta" och skrattade till magen vek sig. Jag har verkligen världens bästa vänner.

Jag låg hemma i sängen runt 00 så det var skönt att det inte blev så himla sent heller. När jag kom hem låg jag bara och log och var tvungen att skriva till alla och tacka för alla fantastiska presenter och framförallt för deras sällskap. Är så tacksam för min umgängeskrets jag har, dom är fantastiska vartenda en av dom!

Gillar

Kommentarer