LINN DÖSSING

JAG KAN INTE SITTA STILLA

Ja hörni, så här ser det ut hemma hos mig nu haha. Städade inför kalaset i lördags och det var SÅ fint och städat överallt men i söndags började jag renovera igen haha. Just nu håller jag på att budget-renovera köket och sen har jag hämtat hem ett skåp som jag ska göra vid. Det var en tjej som la ut skåpet som bortskänkes och jag såg potential att slipa och måla det och ha som förvaring, så jag skrev snabbt att jag tog det! Så nu har jag slipat allt utom ena dörren så det ska göras imorgon och efter det ska jag äntligen göra det roliga: måla!! Tänkte att jag ska måla den vit och ha den vardagsrummet så jag kan få undan lite saker som inte har någon plats just nu. Jag sålde mitt skrivbord idag eftersom jag tar examen om mindre än en månad (!!!) och inte behöver det längre, så det ska stå där tänkte jag! Självklart har jag dokumenterat allt innan så ni kommer få se förvandlingen när det är klart!

Och köket har jag velat göra väldigt länge, det var snyggt innan men det var mycket som var avskavt och för en perfektionist som mig är det något jag går och stör mig på HELA tiden. Handtagen var även spraymålade och det hade släppt på många ställen så det var inte så himla snyggt. Så jag har slipat alla lådor och dörrar så nu är det stommen kvar sen ska jag börja måla! Det blir även det vitt, och sen ska jag använda mina svarta beslag från gamla lägenheten tänkte jag! Såklart får ni före och efterbilder på det också när det är klart, men tänkte att jag skulle uppdatera er om hur det ser ut just nu!

Tycker ni om att ha projekt att fixa med? Måste alltid ha något projekt igång haha!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Gud så härligt och spännande att få renovera lite! Ska bli så roligt att se hur resultatet blir! Skulle du kunna tänka dig att göra ett inlägg på tips för en budgetrenovering? 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,

Ja absolut!! Fixar det i dagarna! <3

nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,

Men gud vad roligt att greja med sånt där! Ser verkligen fram emot att se resultatet 😍

nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,

Ja det är SÅ kul!! Vad kul att höra!! Kram

nouw.com/linndossing
carroat
carroat,

Åh vad spännande och roligt! Ska bli så kul att se resultat sen! 🥰

nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,

Vad kul att höra!! Kram

nouw.com/linndossing
alexandrastrom
alexandrastrom,

Ska bli så spännande att få se resultatet sen!!♥

nouw.com/alexandrastrom
linndossing
linndossing,

Vad kul!! Glad jag blir <3

nouw.com/linndossing
aliceemericsson
aliceemericsson,

Men så kul! Jag älskar också projekt, stora som små, har nästan alltid något på gång, haha! Ett av mina bästa projekt var nog när jag fyndade en byrå för typ 300 kr på Loppis som jag sedan målade om fixade till! Blev sååå bra! <3 Kram!

nouw.com/aliceemericsson
linndossing
linndossing,

Ja men verkligen!! Det kan bli så himla bra, kul att göra om saker, det är det roligaste!! Kram

nouw.com/linndossing