LINN DÖSSING

JAG BLEV SJUK, IGEN

Om ni bara visste hur trött jag är på att vara sjuk nu. I en månad har jag varit sjuk fram och tillbaka och jag är fortfarande inte bra. I mitten på augusti fick jag världens influensa och låg hemma i 2 veckor helt pall, orkade ingenting och mådde så himla dåligt. Var nästan säker på att det var Corona men jag klarade mig som tur var. När jag väl började känna mig bättre fick jag utslag i ansiktet, ingenting hjälpte och det gjorde så himla ont och fick mig att må så dåligt, både fysiskt och psykiskt. Även fast man inte ska bry sig och andra inte bryr sig känns det inte roligt att visa sig ute då, jag hade aldrig reagerat på att någon haft utslag i ansiktet men för mig kändes det jobbigt att visa mig ute. Jag fick ingen hjälp från läkare och fick höra att det var svinkoppor, herpes och bältros, ingen kunde riktigt tyda vad det var. Tillslut kom vi fram till att det var svinkoppor och jag kunde få rätt behandling och nu, efter 1 månad har dom äntligen försvunnit. Vilken kamp alltså.

Förra veckan på tisdagen började jag få lite smått ont i halsen och trodde det var svinkopporna som påverkade detta också. Tog tempen och hade 38 grader, började gråta direkt för jag kände bara att jag ORKAR INTE vara sjuk en omgång till. Men hellre att jag är hemma någon dag och repar mig än att vara sjuk länge sen, trodde jag. I 5 dagar låg jag helt pall och fick vara hemma från jobbet i en vecka, i måndags kunde jag äntligen komma tillbaka till jobbet. Har fortfarande lite hosta kvar men den brukar sitta i många veckor i med min astma. När jag började må lite bra kände jag att jag ville komma tillbaka till bloggen men som ni märkte försvann jag igen och det berodde ju på att jag åkte på ännu en influensa och låg helt pall, ingenting jag hade förväntat mig haha.

Men nu har ni fått läsa om hela min sjukdomshistoria och förstår kanske varför jag försvann igen efter att ha gjort en comeback. Jag ångrade inte mig och har velat blogga varje dag men helt ärligt inte orkat. Har blivit helt död och behövt sova någon timme bara av att gå upp och äta lite, så fick lägga all min ork på att överleva haha. Men nu är jag frisk och ser fram emot en ledig helg med mycket uppdatering! Tänkte att vi nog kör igång en frågestund i nästa inlägg, har ju varit borta ett tag så om ni undrar något kan vi köra på det! Hoppas ni är med mig denna gången, saknar er som tusan!

Gillar

Kommentarer