LINN DÖSSING

JAG ÄR SÅ TACKSAM

Min fina vän @emmaengstrom har kört igång en utmaning där man varje dag ska lista saker man är tacksam över, det kan va allt från jättesmå saker till stora saker! Jag tycker det är så viktigt att uppskatta saker, framförallt i en pandemi som denna så därför hänger jag självklart på!

Att vakna till fågelkvitter - Varje kväll innan jag somnar och varje morgon när jag vaknar öppnar jag balkongdörren för att få in ny luft, framförallt för att jag älskar att somna när det är iskallt! Men att höra fåglarna som kvittrar när man öppnar dörren på morgonen gör mig genast så himla lycklig.

Hårt jobb lönar sig - Man får inte bara saker till sig utan att jobba för det, och för mig som aldrig haft bra disciplin (enligt mig själv) eller bra tålamod har jag för det mesta gett upp efter en stund. Men just nu kämpar jag på med det mesta och får massa positivt tillbaka, gud så mycket det gör!

Medmänsklighet - Framförallt i en sådan pandemi som vi är i nu så är medmänsklighet så himla viktigt. Att hälsa på grannen i trapphuset, att le mot personen du möter på din promenad, ja bara små saker. Sånt gör mig så himla glad och får mig på bra humör! Så jag är tacksam över att folk börjat visa mer medmänsklighet!

Min familj och vänner - Är så glad över kontakten jag har med hela min släkt, att man alltid finns vid sidan av varandra. Är det någon som behöver hjälp så kommer man dit, är det någon som mår dåligt finns man där och stöttar och så vidare. Det är absolut ingenting jag tar för givet men jag är så glad att alla är vänner och älskar varandra! Jag är också så glad över hur mina vänner alltid blir en självklar del av min familj, det är något som gör mig så ofantligt glad i hjärtat.

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,
Underbara saker du är tacksam för Linn! Älskar att du hakar på utmaningen som Emma gjort, man blir så glad av att läsa detta inlägg!! 😍 Fågelkvitter, är så skönt för själen. WOOOOW!
nouw.com/beattriicee
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men åh vad du är fin, det bara skriker sommar om dig! Håller helt klart med om fågelkvitter, det är bland det vackraste ljud jag vet! Speciellt när man är ute på promenad! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
happyM
happyM,
Åhhh vilka fantastiska punkter ❤️ Håller sååå med dig om allt och är just nu besatt av att vara ute och gå bland fågelkvitter, finns inget mysigare och mer underbart ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
Mammatillthea
Mammatillthea,
Älskar detta 😍😍
nouw.com/mammatillthea
linneassofie
linneassofie,
SÅ fina saker att vara tacksam för! Grym utmaning! Puss <3
nouw.com/linneassofie
Hilma
Hilma,
Åh ja vad fint vännen! 💕🌸 Tycker den här utmaningen är så himla bra, det betyder mycket för en själv att tänka igenom vad man uppskattar i vardagen 💕 KRAM finis!
nouw.com/hilma
juliafalten
juliafalten,
Du är så fin! Och så bra utmaning! Kram
nouw.com/juliafalten
amandaparkkinen
amandaparkkinen,
Åh vilken härlig lista och så bra utmaning ❤️
nouw.com/amandaparkkinen
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
IHH YAY vad kul att du hänger på detta hjärtat, blir SÅ glad och sen blir jag jätteglad över alla punkter du är tacksam för! En sak jag missade är att jag är SÅ tacksam över att ha dig <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom