LINN DÖSSING

JAG ÄR KLAR

// Följ gärna mig på instagram: linndossing //

Godkväll vänner. Vill ni veta det bästa som hänt just nu? Jag är klar med min tenta!!! Jag är inte helt 100% nöjd men det blir jag nog aldrig haha, så den får skickas in som den är nu, jag har i alla fall fått med allt jag behövde ha med! Äntligen är den inlämnad och jag kan uppdatera om mitt "vanliga liv" igen haha, blir mycket tjat om tentan när den väl är här, men när det är tentavecka lägger jag all min vakna tid på det och därför blir det endast det jag kan uppdatera om haha! När jag kom hem slängde jag ihop en nudelwok med tofu, blev så galet gott. Tyvärr var jag så hungrig så jag glömde ta bild, typiskt mig.. Men är det någon som är intresserad av recept så skriv till mig vetja!

Hoppas allt är bra med er?! Imorgon ska jag äntligen få träffa Linnea & Amalia och ha sleepover, det har jag längtat efter hela veckan. Och i helgen åker jag till min älskade Linn, nu är det bara fina saker kvar denna veckan, mår så bra just nu att det nästan är oförskämt. Aldrig trodde jag för ett år sen att jag skulle sitta här idag och säga att jag är lyckligare än någonsin, galet va?

Jag var i affären innan och köpte chips, tänker skita i att det är onsdag (det är ju ändå lill-lördag hallå) och fira med chips för att jag äntligen är klar med tentan!!! Nu släpper jag den skiten och blickar framåt, äntligen!

Gillar

Kommentarer

Yasmine,
Vad skönt att vara klar! 😃 Grattis!!!!
www.yasmissy.blogg.se
linndossing
linndossing,
Ja mycket skönt, tack snälla! <3
nouw.com/linndossing
louisemellqvist
louisemellqvist,
Åh vad skönt, hoppas du får en toppen söndag kväll 😊
nouw.com/louisemellqvist
linndossing
linndossing,
Det hade jag! Hoppas detsamma till dig ☺️
nouw.com/linndossing