LINN DÖSSING

INVIGER BALKONGEN

Goddag måndag! Jäklar vilken energi jag vaknade upp med imorse, det är något med måndagar alltså! Jag började med att äta frukost framför nya avsnitt av både Bäckström och Robinson, bästa sättet att starta morgonen på. Efter jag hade plockat undan lite körde jag igång ett styrkepass hemma och gash, jag var helt slut efteråt och har galen träningsvärk redan haha! Som ni vet så har jag ju PT-online och han har nu lagt om passen så jag kan göra dom hemma istället, så himla bra!

När jag hade duschat och gjort vid mig kom mamma med lunch, hur lyxigt? Vi var varma båda två och det var helt vindstilla så vi valde att inviga balkongen, som jag har längtat! Det var så otroligt skönt att sitta där ute och andas in den friska luften. Nej men alltså jag kommer bo här från och med nu, det är här ni hittar mig.

Efter lunchen körde jag och mamma till jysk för att köpa plisségardiner till mina fönster, det är ett måste nu när solen står på! Det enda negativa med takfönster.. När jag kom hem igen tog jag mitt pick och pack med ut på balkongen och sitter nu här och ska plugga lite. Jag ligger efter med några uppgifter som hade varit skönt att ha klara!

När jag är klar med plugget kommer Emelie och hämtar upp mig, vi ska ha sleepover hos henne inatt, så mysigt! Hoppas er måndag har startat lika bra som min <3 Puss

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Ser helt underbart ut!!!💕
nouw.com/emmamehrali
linndossing
linndossing,
Det var det verkligen!! 💕
nouw.com/linndossing
Sara,
Gud så härligt <3
www.aamaziing.se
linndossing
linndossing,
Jättehärligt!! <3
nouw.com/linndossing