LINN DÖSSING

INVESTERA I SIG SJÄLV

Jag vet inte om jag berättat för er att jag har börjat gå på massage, healing och meditation? I alla fall så har jag det, kände att det var dags att ta tag i gammalt och investera lite i mig själv. Jag är väldigt ”andlig” av mig och tror till 100% på att vi kan få kontakt med andra sidan, jag har själv fått det så många gånger att det är omöjligt att inte tro på. Jag har både blivit mer intresserad av vad som är giftigt och även hur vår kropp är uppbyggd och fungerar, tror det är därför jag känner att det har blivit dags att investera i mig själv och göra allt jag kan för mitt psyke och mitt fysiska.

Massage har jag behövt i alla år men vägrat för jag tycker det gör såååå galet ont. Jag visste om att jag var otroligt stel, framförallt i nacke och rygg. Nu har jag gått 5-6 gånger och jag känner SÅN skillnad på min kropp, det är helt underbart att spänningar försvinner och man känner sig rörligare. Healing har jag gjort 2 gånger och det får mig att tro på det för att hon får fram så himla mycket saker som hon omöjligt kan veta, för det är saker som endast mina närmsta närmsta vet.

Just nu går jag en meditationskurs på 6 gånger. I tisdags var första gången och jag hade inte några riktiga förväntningar men något jag vet är att jag har otroligt svårt för att slappna av. Jag har alltid haft ganska ”hårt” skal och hjälper hellre andra. Det är aldrig något jag mått dåligt över för jag har inte känt att jag själv behöver prata eller få hjälp. Men innerst inne vet jag det och det finns mycket att bearbeta. Med just meditationen har jag börjat bearbeta mammas olycka för 15 år sen, något som får mig att börja gråta varje gång det nämns. Så nu är jag taggad på att bearbeta den biten och allt som hör till, framförallt att bearbeta min största rädsla som är att förlora en familjemedlem. Detta har blivit så starkt för mig just pga mammas olycka, eftersom det var så nära. Jag vill bearbeta det och försöka ”få bort” den rädslan i vardagen. Självklart är det en rädsla för alla men just nu påverkar den min vardag lite för mycket.

Detta är också en av anledningarna till att jag varit borta från bloggen lite på senaste, jag har som ni vet varit psykiskt trött och det beror mycket på detta. Även andra saker såklart men här har ni en liten förklaring. Tror ni på sånt här? Vad tänker ni? Kul att diskutera!

Gillar

Kommentarer