LINN DÖSSING

INSTAGRAM TAG

1. Vad heter du på Instagram? På instagram heter jag @linndossing, vilket ni också kan se i menydelen här på bloggen.

2. När skaffade du Instagram? Jag minns faktiskt inte, men har för mig 2011/2012, när det inte funnits så länge och man trodde det bara var en app att redigera bilder i haha..

3. Första uppladdade bilden? Eftersom jag bytt konto och raderat massa bilder får jag ju ta den som ligger först på mitt konto just nu!

4. Hur ofta lägger du upp bilder? Väldigt olika då beror på när jag har någon bild jag vill lägga upp haha, men minst 1 gång i veckan skulle jag väl gissa!

5. Bild som fått flest likes? En bild från min bal, den har fått 212 likes.

6. Varför skaffade du Instagram? Som jag skrev där uppe trodde jag ju det var en app man redigerade bilder i haha, men sen började ju alla använda det så då fortsatte jag!

7. Vilka typer av konton följer du? Framförallt folk jag känner såklart, men sen bloggare, folk jag tycker lägger upp fina bilder och sådär, väldigt blandat.

8. Är din Instagram öppen eller privat? Min instagram är öppen för alla!

9. Vilka typer av bilder lägger du upp? Allt möjligt, lägger upp bilder JAG tycker är fina! Men selfie, bilder på vänner/familj och sådär, ni får in och kika!

10. Favoritbild? Måste säga bilderna från min bal och student, då det är det bästa som hänt mig i livet. Dom bilderna betyder så mycket för mig.

Gillar

Kommentarer