LINN DÖSSING

HUR LÄNGE KAN MAN SOVA?

Jag verkar va den enda som inte saknar sommaren just nu? Är så taggad på höst.

Hej på er fina ni, hoppas allt är bra med er! Idag försov jag mig och vaknade 20 minuter innan min föreläsning skulle börja.. Så det var ju bara att stanna hemma eftersom jag har ca 1 timme till skolan så hade inte hunnit ändå. Somnade om och sov hur länge som helst, har sovit så mycket på senaste men blir aldrig pigg? Kommer in i såna perioder ibland och det är så hemskt, hela dagen försvinner.. Menmen, nya tag imorgon!

Igår efter skolan gick jag och Ellen och åt lunch innan hon skulle ha nästa lektion, jag åkte hem till min syster och bara mös. Min svågers pappa fyllde år igår så på eftermiddagen åkte vi hem till honom och överraskade honom med fika, när vi hade varit där en stund åkte jag, Sofie, Johanna och Jeanette och tränade! Herregud vilket jobbigt men underbart pass, var helt slut efteråt och har världens träningsvärk idag haha, men det är skönt! När vi kom hem hade Marcus och hans mamma maten klar så vi åt och snackade en lång stund innan dom åkte hem, då poppade jag och Sofie popcorn innan vi bäddade ner oss och kollade Paradise Hotel. 

Som sagt blev det ingen skola idag så jag har bara varit hemma.. Nu ska jag äta lite innan jag, Sofie och Marcus mamma ska träna, lär vara tufft med all träningsvärk men det ska det vara! Imorgon börjar jag 8.00 med ett seminarium så det blir att lägga sig tidigt ikväll.

​Hur mår ni idag? 

Gillar

Kommentarer

Elin,
Hoppas du haft en underbar dag fina!! <3 Kram
devote.se/elinelmersson
Julia Svensson,
Åh så härligt!
juliasvenssons.se
carroat
carroat,
Hihi så skönt med sömn 😊
nouw.com/carroat
Matildaberlin
Matildaberlin,
Självklart saknar jag sommaren, men samtidigt ser jag fram emot årstidsförändringen. Är nog det bästa med att bo här uppe i våran del av världen =) Kram <3
nouw.com/matildaberlin
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Härligt att det blev ett sånt bra pass! Saknar faktiskt sommaren, men hösten kan ju vara så mysig <3
nouw.com/emmaengstrom
Dixi Wonderland,
Girl! Här har du en till som längtar efter hösten och har gjort ett bra tag 😉
dixiwonderland.com/
nwistrand
nwistrand,
Är också supertaggad på höst 😃
nouw.com/nwistrand
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Du är inte den enda, jag ser fram emot att hösten är här. Speciellt eftersom alla fina färger kommer så man kan få mängder av fina kort 😊
nouw.com/sofialissmyr