LINN DÖSSING

HELKROPPSPASS

Goddagens fina ni! När jag skrev om min valborg var de många som kommenterade att de hade velat se mitt helkroppspass som jag gjorde då, och självklart ska ni få göra det! Jag känner dock bara att jag vill förklara att om du blir triggad av träning vill jag inte att du läser detta, vill absolut inte trigga någon. Har alltid tyckt det är svårt att prata om träning för vill inte att någon ska känna sig sämre/bättre än någon annan. Det är detta jag gör för att må bra i alla fall och eftersom det är en så stor del av min vardag att träna kommer jag självklart skriva mer om det, så alla är beredda på det! Nu till mitt mördarpass:

Jag börjar alltid alla mina pass med 10-12 minuter på antingen crosstrainer eller löpbandet för att värma upp, Förr gillade jag löpbandet mer men nu har jag fått en förkärlek för crosstrainern, får upp pulsen bättre där!

Kan ju berätta att jag inte känner mig jättesnygg på dessa bilderna så att lägga ut de är ett stort steg, men orkar faktiskt inte ens bry mig längre. Grejen är inte att se snygg ut när man tränar, inte för mig i alla fall haha!

För att förtydliga kör jag alla övningar 3x12, så 12 reps, sen vila, sen 12 reps, sen vila sen 12 reps till! Efter uppvärmingen kör jag lite fria vikter, brukar köra med en kettlebell. Här ovanför ser ni en övning jag älskar, det stramar verkligen i armarna och sista 12 är extremt svåra för då skakar armarna som aldrig förr haha, men det är skönt! Hoppas bilderna är tydliga så man förstår vad det är man ska göra!

Knäböj med en kettlebell! Brukar köra en övning till med kettlebell och filmade den men det verkade inte fungera att lägga in den här tyvärr.. Men HÄR kan ni kolla på när någon annan gör den, så får ni ett hum om hur jag menar!

Efter jag kört några övningar med kettlebell kör jag ett varv i cirkelgymmet, övningarna som finns där är: axelpress, bröstpress, mage, marklyft, ryggdrag, benspark, triceps, baksida lår, rodd och biceps! Jag har länkat en youtubevideo till varje övning så ni kan kolla in hur man gör övningarna!

Sist men inte minst körde jag fällkniven och det kan ni se hur man gör HÄR. Hoppas ni gillade passet och känner för att testa det någon gång, kan lova att man har träningsvärk i vartenda muskel dagen efter haha!

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Fy tusan vad grym du är vännen - som jag ser upp till dig! <3 Så välplanerat och fruktansvärt underbart inlägg du bjuder på! <3 Kram fina du!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Älskade Johanna! Du är helt underbar. Så glad jag blir! Kram älskade <3
nouw.com/linndossing
linneavn
linneavn,
Verkar som ett bra pass, fällkniven är ju såå jobbig!! Massa kramar❤️
nouw.com/linneavn
linndossing
linndossing,
Det var galet jobbigt, men skönt! Massa kramar <3
nouw.com/linndossing
MissJohansson
MissJohansson,
Grym du är! Härligt pass dessutom! kram! <3
nouw.com/missjohansson
linndossing
linndossing,
Tack snälla! Kram
nouw.com/linndossing
linnearosengren
linnearosengren,
Grym du är! Och det är sååå skönt att köra igenom hela kroppen ju. Nästan så jag blev lite taggad hehe. kram <3
nouw.com/linnearosengren
linndossing
linndossing,
Du också! Ja visst är det så, jätteskönt! Åh det förstår jag haha! Kram ❤️
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Alltså guuu vad grym du är hjärtat!! Hur peppad blev man inte på att träna nu?? Så himla inspirerande!! STOR KRAM finaste <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Du också vännen! Visst blir man det?? Tack älskade. Kramar i tusen ❤️
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh älskade du i mina ögon så är du alltid snygg vännen! Håller med, alltså vem orkar tänka på hur man ser ut när man tränar? Man är där för att bli svettig enligt mig 😉 Du är verkligen så sjukt grym, heja dig. Kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Du är ju för fin! Haha visst är det så, håller med dig helt 😘 Du är också grym! Kramar ❤️
nouw.com/linndossing
linneassofie
linneassofie,
Satan vad grym du är!! Heja heja dig! 😃<3 Ha en fin Fredag vännen!
nouw.com/linneassofie
linndossing
linndossing,
Du också, tack fina!! Detsamma till dig ❤️
nouw.com/linndossing
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,
Så grymt av dig Linn och vem ser bra ut när man tränar? Ingen! Det är bara att kötta på och fortsätta för du är hur duktig som helst och bara att komma till punkten att inte bry sig är så himla stor! KRAM VÄNNEN<3
nouw.com/emmeliesehlin
linndossing
linndossing,
Tack fina Emmelie! Blir så glad. Ja visst är det så, skönt när man inte bryr sig länge! Kramar till dig, du är fantastisk ❤️
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Jeg har selv tatt bilder av meg som trener, men de slettet jeg like raskt! Så du gjorde det mye bedre enn meg 😁 Det ser ut som en fin treningsøkt!
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Haha men du, så söt du är! Ja det var det verkligen! Kram <3
nouw.com/linndossing
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Grym grym grym !!
nouw.com/corneliakarlsson
linndossing
linndossing,
Du är bäst!
nouw.com/linndossing