LINN DÖSSING

HELKROPPSPASS

Goddagens fina ni! När jag skrev om min valborg var de många som kommenterade att de hade velat se mitt helkroppspass som jag gjorde då, och självklart ska ni få göra det! Jag känner dock bara att jag vill förklara att om du blir triggad av träning vill jag inte att du läser detta, vill absolut inte trigga någon. Har alltid tyckt det är svårt att prata om träning för vill inte att någon ska känna sig sämre/bättre än någon annan. Det är detta jag gör för att må bra i alla fall och eftersom det är en så stor del av min vardag att träna kommer jag självklart skriva mer om det, så alla är beredda på det! Nu till mitt mördarpass:

Jag börjar alltid alla mina pass med 10-12 minuter på antingen crosstrainer eller löpbandet för att värma upp, Förr gillade jag löpbandet mer men nu har jag fått en förkärlek för crosstrainern, får upp pulsen bättre där!

Kan ju berätta att jag inte känner mig jättesnygg på dessa bilderna så att lägga ut de är ett stort steg, men orkar faktiskt inte ens bry mig längre. Grejen är inte att se snygg ut när man tränar, inte för mig i alla fall haha!

För att förtydliga kör jag alla övningar 3x12, så 12 reps, sen vila, sen 12 reps, sen vila sen 12 reps till! Efter uppvärmingen kör jag lite fria vikter, brukar köra med en kettlebell. Här ovanför ser ni en övning jag älskar, det stramar verkligen i armarna och sista 12 är extremt svåra för då skakar armarna som aldrig förr haha, men det är skönt! Hoppas bilderna är tydliga så man förstår vad det är man ska göra!

Knäböj med en kettlebell! Brukar köra en övning till med kettlebell och filmade den men det verkade inte fungera att lägga in den här tyvärr.. Men HÄR kan ni kolla på när någon annan gör den, så får ni ett hum om hur jag menar!

Efter jag kört några övningar med kettlebell kör jag ett varv i cirkelgymmet, övningarna som finns där är: axelpress, bröstpress, mage, marklyft, ryggdrag, benspark, triceps, baksida lår, rodd och biceps! Jag har länkat en youtubevideo till varje övning så ni kan kolla in hur man gör övningarna!

Sist men inte minst körde jag fällkniven och det kan ni se hur man gör HÄR. Hoppas ni gillade passet och känner för att testa det någon gång, kan lova att man har träningsvärk i vartenda muskel dagen efter haha!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Jeg har selv tatt bilder av meg som trener, men de slettet jeg like raskt! Så du gjorde det mye bedre enn meg 😁 Det ser ut som en fin treningsøkt!
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Haha men du, så söt du är! Ja det var det verkligen! Kram <3
nouw.com/linndossing
corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Grym grym grym !!
nouw.com/corneliakarlsson
linndossing
linndossing,
Du är bäst!
nouw.com/linndossing