LINN DÖSSING

GRATTIS ÄLSKADE MORFAR

Alltså min morfar, min underbara finaste morfar. Idag är det din dag, din 70 årsdag & det ska vi fira stort! Att få vara i Turkiet och fira din födelsedag är helt fantastisk & jag är så glad att vi gör detta.

Min morfar alltså, jag önskar ni kunde förstå kärleken jag känner till honom. Han är min bästa vän och största trygghet i livet. Han har alltid funnits för mig och han ställer ALLTID upp till 100%, utan en enda tanke. När man mår dåligt ringer man morfar, när man behöver hjälp ringer man morfar & framförallt när man behöver en kram ringer man morfar. Det finns INGEN som ger kramar som morfar, en hård varm kram, precis vad man alltid behöver.

Det är svårt att förklara med ord hur mycket morfar betyder för mig, men jag skulle aldrig klara mig utan honom. Jag får alltid höra ”du är morfars flicka” och det säger ganska mycket, har jag en chans att mysa med morfar så gör jag det. Jag är så stolt över min morfar och han är världsbäst.

Stort grattis på din 70 årsdag älskade morfar. Tack för att du alltid finns för mig & för att du alltid ställer upp. Jag älskar dig mer än jag någonsin kan förklara ❤️

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Men så fint <3 Grattis till honom!
nouw.com/celinelundqvists
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh jag blir så otroligt varm i hjärtat av att läsa det här! Du är så himla fin Linn, och hur glad ska inte din morfar vara att ha dig som barnbarn?! BÄSTA DU & massvis med grattis till din morfar <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
linneahedberg
linneahedberg,
Men åh va fint ❤️ börjar ju som vanligt gråta åt dessa fina texter! Och grattis till honom!
nouw.com/linneahedberg
malinkirstine
malinkirstine,
Men alltså jag DÖR vad fina ni är på bilden tillsammans <3 herregud. Grattis till moffe! Kram
nouw.com/malinkirstine
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Wow vilket inlägg, blir helt rörd! Bilden på er bara sprudlar kärlek, åh! Stort grattis till honom! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
evelinarou
evelinarou,
Åh stort grattis! 😍🙏
nouw.com/evelinarou
happyM
happyM,
Åhhh wow så himla fint ❤️ Stort grattis i efterskott till honom ❤️ Kram
nouw.com/happym