LINN DÖSSING

GLADA NYHETER I ALL SKIT

Jag har knappt skrivit något om Corona i min blogg men det är mest för att jag inte vet hur jag ska reagera. I början försökte jag inte tänka på det och bete mig som vanligt (alltså vara noga med hygien), jag kände att allt överdrevs väldigt mycket i media. Men nu när det bara har spridit sig så otroligt snabbt och vi har hamnat i någon sorts kris som vi absolut inte är vana vid blir jag såklart lite mer orolig.

Det är svårt att veta vad man ska lita på, för jag hör så mycket olika hela tiden. Jag fick från början höra att om man har astma och problem med lungorna tillhör man en riskgrupp, men sen igår fick jag höra att det inte stämmer. Dock försöker jag tänka bort det eftersom att jag inte kan göra mer än att vara noga med hygienen. Får jag det så får jag det och då tror jag att jag fixar det bra eftersom jag är så ung som jag är. Men självklart är det lite läskigt att vara en av riskgrupperna. För att förtydliga är jag inte rädd för min egen skull, men jag är rädd att smitta någon som inte klarar av det, det är min värsta mardröm.

Men mitt i allt detta tänkte jag lista upp några positiva saker som händer just nu mitt i all skit!

+ Jag har äntligen fixat en domän så nu kan ni skriva in linndossing.se istället för nouw.com/linndossing! Hur kul? Det känns självklart mer proffsigt att kunna skicka sina samarbetspartners till sin egen hemsida istället! Även om jag såklart ligger kvar på nouw (kommer nog aldrig lämna hehe) så har jag i alla fall min egen länk! Kul tycker jag!

+ Dessa två kurserna jag läser just nu är så mycket lättare och roligare än dom kurserna jag läste i höstas vilket gör allt så mycket enklare! Även om jag såklart måste lägga ner tid på uppgifterna behöver jag inte lägga ner alls lika mycket tid som i höstas eftersom jag nu förstår alla uppgifter! Väldigt skönt att inte känna press över skolan för en gångsskull.

+ Jag har hittat allt till min balkong och det blev verkligen så bra som jag tänkt mig! Det gör mig så himla glad alltså, älskar!!

+ Även fast mestadelen av allt med corona är skit måste jag bara säga hur glad det gör mig att folk går ihop och visar sån medmänsklighet. Att bara handla till grannen, samåka och bara finnas där för varandra i svåra tider, det är så himla fint att se.

Gillar

Kommentarer

Lillymihlte
Lillymihlte,
Fina hjärtat, känner precis som du! Så fint av dig att dela med dig utav positiviteter i dessa tider, det behövs minsann! <3 Kram älskling!
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Åhhh men gud vad kul med egen domän, så proffsigt!! Skaffade det jag med för några år sedan och har aldrig ångrat det köpet! Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
aliceemericsson
aliceemericsson,
Jag håller SÅ md om det här med medmänskligheten, det är verkligen så fantastiskt att se! <3 Och så himla kul att piffa upp balkongen, det är jag också så taggad på att göra här hemma!
nouw.com/aliceemericsson
Linnéa,
Åh, så kul med domänen 🤩
nouw.com/linnealiebig
Hilma
Hilma,
Åh vad kul med alla dessa saker gumman! 😍 Jag blev jättenyfiken på balkonge, vill se! Stor fredagskram! ❤️
nouw.com/hilma
ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Jäklar vad roligt med egen domän, så kul!!
nouw.com/ebbaalexandraa
isabylund
isabylund,
Jaa men tack för lite positvitet! Jag klarar fan inte att läsa mer tunga nyheter nu <3
nouw.com/isabylund
hilmak
hilmak,
Härligt med lite positivt! <3
nouw.com/hilmak
ArielC
ArielC,
Så herlig med litt positivitet!! Så fine bilder av deg Linn, sol alltid 😍
nouw.com/arielc
malinhardstahl
malinhardstahl,
Men så roligt med en egen domän! Var fixade du det? <3 kram
nouw.com/malinhardstahl