LINN DÖSSING

FREDAGSKÄNSLAN

Godmorgon älsklingar! Känns konstigt att skriva godmorgon då jag redan varit uppe i några timmar men det är ju ganska tidigt fortfarande, right? Hoppas ni vaknade upp med skönaste fredagskänslan, det gjorde verkligen jag! Jag har en fullspäckad helg med fantastiska planer så jag tänkte att ni självklart skulle få ta del av dom! Jag hoppas ni får en superduper mysig helg och att det fina vädret håller i sig! Puss

FREDAG: Jag börjar dagen med att jobba 7.30-13 och sen är det direkt hem, hämta packning för att bege sig mot Malmö! Jag, mamma, moster, syster & Johanna ska nämligen på TAKIDA ikväll! Vi ska sova på hotell, äta på restaurang och njuta av musiken! En fredag heeeelt i min smak!

LÖRDAG: Vaknar upp på hotellet i Malmö och då tänker vi absolut starta dagen med hotellfrukost, längtar alltid lika mycket till det! Vi har inga direkta planer för dagen men tror vi kommer strosa rundor lite innan vi beger oss hemåt igen. På kvällen ska jag bara ha myskväll med mig själv, det behöver jag efter en hektisk vecka!

SÖNDAG: Eftersom det egentligen är min jobbhelg (tog ledigt för konserten) så ska jag jobba 9-20 denna dag. Troligtvis händer det inte så himla mycket mer eftersom mitt arbetspass tar upp det mesta av dagen! Men på kvällen ska jag bara ta det lugnt för på måndag är jag ledig!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Åååå fine Linn 😍😍
nouw.com/arielc
Hilma
Hilma,
FIIIIINA fina du! <333 Men wow vad avundsjuk jag blir på dig, vill också se Takida!! <33
nouw.com/hilma