LINN DÖSSING

FRÅGOR OM MIG

Hur gammal är du? 19 år.

När vaknade du idag? Vaknade 10 idag, så skönt att vakna utvilad!

Vad åt du till frukost? Låg i sängen en stund till så när jag gick upp var det dags för lunch så då blev det nudlar!

Nämn tre saker man kanske inte vet om just dig: Måste alltid ha något att se fram emot, är världens kontrollfreak och det styr hela mitt liv, sist men inte minst så älskar jag förändringar och behöver nästan alltid ha en förändring att se fram emot.

Vad gällande ditt utseende är du mest och minst nöjd över? Mest är nog min näsa och mina händer. Minst är ca allt annat, men mage och lår.

Vad har du gjort idag? Har varit på stan en sväng, sen hemma hos bästis. När vi körde från henne körde vi inom affären så nu är vi hos mig och myser.

Vilken film såg du senast? Johan Falk, kollade på den i förrgår, igår och idag. Tur det finns så många!

Är du besatt av någonting? Pepsi max, sociala medier och socker. Tyvärr..

Beskriv en perfekt dag: Vaknar tidigt och är pigg, gör en stor frukost med massa gott, t.ex. pannkakor, frallor, juice! Sedan träffar jag en vän eller släkten och bara har det mysigt hela dagen. Avslutar gärna dagen med övernattning och kolla serie, det är det bästa!

Beskriv platsen du befinner dig på just nu: Mitt rum. Sitter vid skrivbordet med datorn framför mig en bästis sittandes i sängen bakom mig.

Vad lyssnar du på just nu? Ingenting faktiskt, ska dock sätta igång serien Bron nu. Annars lyssnar jag bara på när jag knappar på tangenterna.

Hur går du helst klädd? Hemma i mjukiskläder från topp till tå och med mjukistofflor och bland folk (eller hur man ska säga?) i kostymbyxor, en snygg topp och sneakers!

Är du morgon eller kvällsmänniska? Kvällsmänniska tyvärr. Hade hellre vaknat tidigt och fått ut mer av dagen men är verkligen sååå morgontrött. Älskar att jobba kväll också så kan väl bero på det.

Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Samhäll. Älskar politik och allt annat som har med samhälle att göra. Fick bäst betyg i det ämnet också så det märktes väl på så vis också.

Vad köpte du senast? En otroligt mjuk röd tröja från H&M, den ska jag mysa rundor i, i Oslo.

Vad har du i dina fickor? Ingenting just nu.

Vilken är din favoritaffär? Älskar Cubus & Gina Tricot när det gäller klädesaffärer. Men i mataffär är det Maxi och Willys.

Vilka smeknamn har du haft? Linkan och Linnsan, inte så himla lätt att hitta på smeknamn till ett så pass kort namn som jag har haha.

Vilka är dina största svagheter? Att jag har världens kontrollbehov? Kan bryta ihop av att folk säger "vi tar det som det kommer". Fine, ibland är jag också spontan men ska jag iväg någonstans måste jag vet hur när och var väldigt långt innan.

Gillar

Kommentarer

MALINDENISE,
Kul läsning, Glad lucia ! 😃
devote.se/malindenise
Nattis
Nattis,
Nu har du möjlighet att vinna ett presentkort på 300kr hos Maddi! 😃 Ha en fin dag<3
nouw.com/nattis
Maria,
Kul att få veta lite mer om dig! HA en fin Luciadag!
gairamsbilder.blogg.se
JessyGunnarsson
JessyGunnarsson,
Så fin du är! Kolla gärna in min blogg och ställ någon rolig fråga, om du har lust såklart. Kram 😃
nouw.com/jessygunnarsson
Amanda,
Åh vad roligt tt läsa, ha en fin lucia <3
mandasdiary.devote.se
Nattis
Nattis,
Så fin du är, roligt att få veta mer om dig 😃
nouw.com/nattis
Angelica,
Så kul att läsa!
angelicawahlins.blogg.se
MALIN,