LINN DÖSSING

ETT TIPS FRÅN MIG TILL DIG

Minns ni att jag i ett inlägg för ett tag sen frågade efter tips mot lårskav? Jag har hittat min räddare i nöden! Detta är inget samarbete (jag lovar jag hade skrivit ut det högst upp om så var fallet) men jag vill bara tipsa er om guldklimpen jag hittade!

Det var Linda-Marie Nilsson som gjorde en youtubevideo där hon testade massa olika produkter som sägs hjälpa mot lårskav, varav denna på bilden ovan vann enligt henne! Det svåra är ju att det är olika för alla människor så jag visste först inte om jag skulle beställa hem den, men gud vad glad jag är att jag gjorde det!

Jag har hittills använt den 3 gånger och jag ÄLSKAR den! Hejdå cykelbyxor, hejdå lårskav!

Företaget själv skriver såhär om produkten: "The Skin Agent MOVE förebygger effektivt skavsår där hud skaver mot hud. Stiftet består av en unik sammansättning fettsyror som arbetar i hudens olika lager för att minska friktion. Produkten innehåller även allantoin som sedan länge är känt för sin läkande effekt vars antiinflammatoriska egenskaper dämpar och lugnar röd och irriterad hud. Du applicerar MOVE direkt på huden för att förebygga skav där du brukar uppleva problem, exempelvis där du brukar få skavsår mellan låren. Huden kommer absorbera produkten utan att täppa till porerna – huden kommer att andas och svettas som vanligt. MOVE fungerar från första appliceringen och tål fukt och svett. Vidare är produkten återfuktande. The Skin Agent MOVE är en svenskutvecklad vegansk och ekologisk produkt som är dermatologiskt testad, oparfymerad och passar alla hudtyper." Hur bra att den är både vegansk och ekologisk? Det känns bra i hjärtat måste jag säga!

Jag upplever inte alls att den är sådär kladdig så man stör sig på den, utan det är som att man har tagit lite kräm på huden som inte riktigt torkar in haha. Det är inget jag stör mig på och det färgar inte av sig och är inte heller klibbigt! Än så länge har jag inte hittat något negativt om produkten.

Har du själv problem med lårskav tycker jag absolut du ska testa den, du hittar den HÄR. Den finns i både 25ml och 75ml. Jag köpte 25ml nu första gången för att testa om den fungerade och JA! Så när denna tar slut kommer jag beställa 75ml istället, eftersom jag vet att den fungerar utmärkt!

Jag är så glad att jag äntligen hittat något som fungerar, framförallt nu när vi ska till Turkiet om 3 veckor! Där vill man verkligen ha på sig så lite kläder som möjligt så att slippa cykelbyxorna kommer bli galet skönt! Om ni får för er att själva klicka hem den får ni gärna berätta sen vad ni tyckte, skulle vara roligt att höra om den fungerar på er också!

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men detta var ett perfket tips, jag som alltid får lårskav! Ska genast kika in och köpa en! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Men ja det får du absolut göra, skriv gärna vad du tyckte sen!! Kramar <3
nouw.com/linndossing
happyM
happyM,
Åhhhh vilket bra tips!!!! Haaatar lårskav, gör ju så satans ont, speciellt om man gått en bra bit, usch ❤️ Tusen tack för att du delar med dig ❤️ Stor kram ❤️
nouw.com/happym
linndossing
linndossing,
Tack Malin! Men ja herregud, man kan verkligen inte gå tillslut! Såklart, önskar fler visste om detta fantastiska hack! Kram <3
nouw.com/linndossing