LINN DÖSSING

ETT OVÄNTAT BUD

Efter några dagar hos syster kom jag hem till ett paket och jag väntade inget paket så självklart blev jag jättespänd. Jag öppnade och där i hittade jag ett nallebud från världens finaste @linneahedberg och @johannastromqvist! Förstår ni hur glad jag blev?!

"Tack för att du inspirerar och sprider glädje i vardagen & stort grattis på din dag! Kramar från Linnea Hedberg & Johanna Strömqvist" stod det på kortet.. Började faktiskt gråta när jag läste det, för den finaste komplimangen man kan få enligt mig är att man inspirerar någon, det värmer mitt hjärta så otroligt mycket.

Att dessa två tjejer har tänkt på mig och skickat något så fint för att jag fyller år om några dagar. Alltså jag kan inte greppa det, tänk att de suttit och tänkt på mig, beställt detta och skickat till självaste lilla mig?! Nej alltså det är så fint. Tusen tusen tack till er världens finaste vänner, kan inte tacka er nog med ord. Jag hoppas att jag kan ta mig till Stockholm inom en snar framtid så vi kan kramas allihopa <3

Är så otroligt glad att jag tog tag i bloggen igen och har fått träffa så många fina människor som jag värderar till tusen, att en bloggportal kan föra ihop så många människor. Magi!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Men....,Så fint och roligt!<3 Vilka tjejer <3 Precis som Du,kram kram <33
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Ja verkligen! Du är helt fantastisk du Julia! Kramar <3
nouw.com/linndossing
mollysvedin
mollysvedin,
Men åh så fint❤️
nouw.com/mollysvedin
linndossing
linndossing,
Ja så himla fint ❤️
nouw.com/linndossing