LINN DÖSSING

ETT HELT NYTT RUM 

FÖRE

När jag flyttade in i lägenheten tyckte jag att alla rum var fina, där var lite jag ville göra men ingenting jag kände att jag hade råd med då. Dock hatar jag trägolv, det här gulaktiga tråkiga golvet.. Jag älskar grått men kände att det var väldigt kallt med en grå färg i ett sovrum där man vill känna värme och mys. Jag sa till Sofie att jag ville måla rummet i en beige färg så vi satte igång och gjorde det. Vi började med att klä om sänggaveln som ni redan sett och efter det rensade vi ut rummet och började måla.

Jag har hela tiden velat byta golvet eftersom jag inte tycker om det som sagt, men inte vetat vem som ska göra det. Jag kollade med pappa och han kunde lägga golvet till mig så igår var han här och vi ägnade hela dagen till att lägga det nya golvet. Nu när allting är klart är jag SÅ glad att jag valde att byta golvet när vi ändå var igång. Självklart vill jag visa er resultatet så här kommer lite bilder! Det enda som är kvar att jag ska byta sängbord till vägghängda istället sen är det helt klart.

EFTER

Alltså HUR nöjd får man bli?! Golvet är så orimligt snyggt att jag bestämt mig för att lägga likadant i köket, det ljusar upp så himla mycket och är galet slittåligt, exakt som jag vill ha det! Jag ska bara måla i lite färg som släppte när vi tog bort listerna och sen skrubba bort den lilla färgen som kom utanför tejpen sen är jag 100% nöjd. Jag är så glad över att vi valde att måla in byrån och dörren också så allting flyter ihop och verkligen allt är ljust här inne.

Vad tycker ni? Visst blev det underbart?

Gillar

Kommentarer

FannyBjerenius
FannyBjerenius,

Så snyggt det blev!

nouw.com/fannybjerenius
matildatakkula
matildatakkula,
Men gud så snyggt!!
nouw.com/matildatakkula
emmeliesehlin
emmeliesehlin ,

Vilken skillnad det blev! Så snyggt! Håller med om att de där gulaktiga trägolven kanske inte alltid passar in och vi har ett med alla tycker vi ska behålla men jag ska slänga ut det om det inte går lacka om...

nouw.com/emmeliesehlin
Vilma
,

Går det inte att slipa? Vi slipade och lackade om våra golv hemma!

alexandrastrom
alexandrastrom,
happyM
happyM,
Men WOW så fint det blev!!!! Så kul att få se före och efter-bilder!! Kram hjärtis ❤️❤️
nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh wow så otroligt fint det blev! Tänk vad skillnad det kan göra med lite småsaker ändå. Älskar verkligen govlet, sååå fint och stilrent. Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
Hilma
Hilma,

Men wooow vad FINT det blev vännen! <3 riktigt riktigt fint, älskar färgerna på gardinerna <3

nouw.com/hilma
ArielC
ArielC,

Wow så fint det ble!! 😍

nouw.com/arielc