LINN DÖSSING

ETT BREV TILL FARFAR

Jag var hos dig idag farfar. Det var längesen jag hälsade på dig, även fast jag vet att du hälsar på mig ofta. Jag satt och pratade med dig en lång stund, kollade ner på gravstenen och insåg att det i år är 7 år sen du lämnade oss. 7 långa år har det snart gått sen jag såg dig senast. Det högg till i mitt hjärta, det är jättelänge. Jag var 15 år gammal när vi tog farväl av dig, jag var bara ett barn, jag hade inte ens valt linje på gymnasiet än. Det gjorde så ont i mig att tänka på hur mycket du missat, för jag vet att du hade varit så stolt om du såg var jag är idag.

Det känns som det var igår jag satt hemma i huset och kollade på julkalendern tillsammans med dig, och vi retades med varandra. Det älskade du, du älskade att retas med mig för du visste att jag älskade det tillbaka. Jag sov ofta hos er på helgerna tillsammans med pappa. Man vaknade upp varje morgon och det var alltid fullt ös i trädgården, som du älskade att hålla så fin. Om det var fint väder satt vi på baksidan och solade, vi njöt verkligen av livet.

15 år gammal. Jag har hunnit med så himla mycket. Jag fyller snart 22 år farfar, kan du förstå det? Din lilla Linnen är inte så liten längre. Jag har tagit körkort, jag har tagit studenten med bra betyg, jag har bott i Norge, jag har studerat på högskolan, jag har fått ett jobb jag älskar och jag har flyttat hemifrån. Kan du tänka dig att lilla Linn har flyttat hemifrån? Men störst av allt, jag mår så himla bra farfar. Jag klarar mig, även om jag går sönder av saknad.

Jag tänker på dig så ofta farfar, jag vet att du hade varit så himla stolt över mig. Jag vet inte vad jag tror på men jag hoppas för allt i världen att du ser mig, att du har fått vara med om allt jag gått igenom utan att du finns med oss i livet. Jag vet att du hälsar på ibland, det brukar du visa tydligt. Så tydligt att vi förstår precis att det är du som är och hälsar på.

Jag önskar att vi kunde ses snart igen. Men farfar, jag mår bra. Du behöver aldrig oroa dig för mig. 🖤

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Men alltså snacka om att jag sitter här med tårar i ögonen, så himla fint skrivet! Massa styrkekramar till dig <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmamehrali
Emmamehrali,
Vännen, jag blev alldeles rörd av detta!! Känner igen mig på så många punkter STOR KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
artibus
artibus,
Ooooooh. vilken kärlek, viken text. Sitter här hemma och gråter. så mycket kärlek❤️
nouw.com/artibus
Emma Engström,
Alltså blir verkligen så berörd så om du bara visste! Dina ord är så fina vännen, han ska vara stolt över dig <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
ebbaalexandraa
hannajosefineolsson
hannajosefineolsson,
Wow så fint! Styrkekramar till din! <3
nouw.com/hannajosefineolsson
Linnealiebig
Linnealiebig,
Tack, ja jag är heeeelt kär i min gula kostym 🤩
så vackert inlägg, läst det flera gånger ❤️ Kram
nouw.com/linnealiebig
johnssons
johnssons,
Men såååå fint! Massa styrkekramar till dig<3<3<3
nouw.com/johnssons
malinhardstahl
malinhardstahl,
Men åh så fint! Styrkekramar <3
nouw.com/malinhardstahl
beattriicee
beattriicee,
❤️❤️❤️❤️
nouw.com/beattriicee