LINN DÖSSING

EN VÄLBEHÖVLIG PAUS 

Hej älskade älskade ni! Åh vad jag har saknat er. Det blev en lite oförberedd paus här inne som ni kanske märkt. Det var inte planerat men jag har verkligen inte orkat lägga ner tiden på bloggen, och när jag inte gör det är det lika bra jag tar en paus istället för annars blir det bara bajsmacka av allting. Dels så har jag inte känt att jag haft tiden alls och sen har jag inte heller haft någon inspiration överhuvudtaget, så därför har jag låtit bloggen ligga på is en stund. Men nu tänker jag att jag ska komma tillbaka lite sakta, vi får se hur det blir då det är mycket i huvudet just nu men jag saknar att skriva här så lite vill jag komma tillbaka i alla fall.

Det har hänt lite under tiden jag varit borta. Först hände en ganska stor grej privat som jag inte vill prata om, men det gjorde i alla fall att jag gick ner mig totalt och mådde skit i en vecka, ångest och gråten i halsen var min vän hela veckan. Dock mår jag bättre nu men det är en av anledningarna till att jag har varit borta. Jag har även börjat mitt nya jobb, var där 2 dagar förra veckan, 3 dagar denna veckan och nästa vecka blir det 4 dagar! Tänkte att jag skulle berätta mer om mitt nya jobb i ett eget inlägg, så stay tuned!

Men det största som hänt är ju ändå att min älskade syster äntligen har fått flytta in i sin lägenhet i Kristianstad. Jag har ÄNTLIGEN henne tillbaka i samma stad, efter 5 långa år. Hon har bott hos mig till och från sen i september så har haft henne här ett tag, men nu känns det på riktigt när hon flyttat in i sin egen lägenhet och verkligen bor 5 minuter från mig. Åh vad jag är lycklig!!! Så vi har haft fullt upp, ännu en flytt som tröttat ut oss totalt haha!

Men hur mår ni? Åh vad jag saknat er, även saknat era bloggar så ska in och kika där direkt <3 PUSS!

Gillar

Kommentarer

alexandrastrom
alexandrastrom,

Ibland behövs en liten paus för att återhämta sig, vi är så glada att du är tillbaka & vi alla har saknat dig också!! 🤍

nouw.com/alexandrastrom