LINN DÖSSING

EN STOR FÖRÄNDRING

INNAN

UNDER - EFTER AVFÄRGNING

EFTER

WOW vad nöjd jag är. Äntligen! Har i många många år velat ha mörk botten och ljusa längder, men inte blivit av på grund av olika anledningar. Gick till någon frisör som sa att det aldrig kommer bli bra på mitt hår, look at me now känner jag mest.

Har ju inte lagt upp något om mitt lila/blå/alla-olika-färger hår här på bloggen eftersom jag inte alls blev nöjd. Jag har ju varit blond sen i juli nu och trivts jättebra med det, men nu när jag och syster varit hemma mycket har man ju testat lite olika grejer och tagit på sig olika projekt. Sofie fick för sig att lägga i en rosa toning i sitt hår och det blev SÅ snyggt verkligen, jag hittade en lila/blå färg jag gillade jättemycket så jag tänkte att jag testar den men nej, det blev inte alls som jag hade tänkt mig. Tvättade håret någon gång för att få ur det men det försvann fasen inte och allt jag ville var att bli blond igen haha.

Jag gav upp tillslut och bokade ett frisörbesök och jag kan säga att det slutade på en summa jag inte ens tänker nämna, herrejesus vad dyrt men VÄRT! Nu har jag äntligen håret jag velat ha i flera år! Hon började med en avfärgning som jag hade i håret i ungefär 20 minuter, där släppte lite av färgen och sen la hon i en annan sorts avfärgning som hette DDL, allt för att slippa bleka håret! Denna hade jag i håret i 45 minuter med värmehätta och shit vilken skillnad! Allt släppte förutom lite i topparna så där la vi blekning som fick sitta i håret i ca 15 minuter, ni ser ju på bilden "under - efter avfärgning" att all färg hade försvunnit och jag hade fått tillbaka mitt blonda hår, dock mycket mer åt det gula hållet haha..

När färgen äntligen hade försvunnit la vi i en mörk i botten, så nära min egen färg som möjligt för att slippa underhålla det lika mycket när utväxten kommer. Till sist la hon i två olika nyanser ljust i längderna, en kall och en lite mer beige och HERRE VILKEN SKILLNAD! Hon körde en olaplexbehandling under hela tiden också och jag känner verkligen nu efter hur mycket starkare mitt hår är. Jag valde även att köpa ett schampoo och balsam där som passar mitt hår utmärkt, man fick även en inpackning på köpet nu då det var ett julerbjudande. Jag har lovat mig själv att börja ta hand om håret mer och endast köpa produkter från frisören, det finns en anledning till att det är mycket billigare på andra ställen även om jag gärna köper det billigare alternativet haha..

Så! Vad tycker ni? Visst blev det fint?

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Men jaaa, det verkligen så supersnyggt på dig 😍🤩. Visst, faktiskt lite av min favvisserie just nu 👌🏻 Kram
nouw.com/linnealiebig
beattriicee
beattriicee,
Men wow var snyggt!! Förstår att du är nöjd!! 😍
nouw.com/beattriicee
alexandrastrom
alexandrastrom,

Skulle själv behöva investera i lite bättre hårvård! Fullkomligt älskar resultatet, förstår att du blev nöjd 😍

nouw.com/alexandrastrom
happyM
happyM,

Alltså det blev så så så så himla fint!! ❤️ Kram

nouw.com/happym
linneassofie
linneassofie,

Så så fiiiint hjärtat! <3

nouw.com/linneassofie
faltinnatalie
faltinnatalie,

Wow vilket resultat! Så himla fint!! KRAM <3

nouw.com/faltinnatalie
malinkirstine
malinkirstine,
Det blev så jääääkla bra <3
nouw.com/malinkirstine
carroat
carroat,

Wow vad snyggt! 💕

nouw.com/carroat
artibus
artibus,

Alltså snygging!!! <3

nouw.com/artibus
Josäfin,

nej men WOW !!!! vad snyggt det blev !

jossanamigo.blogg.se