LINN DÖSSING

EN SPONTAN IDÉ

Hej älskade ni! Och förlåt för min usla uppdateringen men satan vad jag har tagit vara på tiden mina sista semesterdagar. Jag är nu åter på jobbet och det känns som jag aldrig varit härifrån, är så glad att jag älskar mitt jobb så mycket <3

Som jag har skrivit i rubriken fick jag en spontan idé i förrgår så igår var det inhandling för att renovera min walk in closet! Jag bor ju i hyreslägenhet men jag kollade med hyresvärden och det gick så bra så! Självklart har jag tagit före och efter bilder så ni ska få ta del av hela processen! Men jag kan ju inte hålla mig ifrån att berätta hehe! Så jag ska måla allting vitt och sedan lägga en heltäckningsmatta, tror det kommer bli SÅ bra!

För övrigt så har jag börjat försöka hitta lite färgglada toppar och hittade då denna godingen på H&M, älskar den!! Så himla skön och så himla härlig färg! Köpte en bikini också i gul, mmmm så fin! Den va faktiskt så skön och billig så jag bestämde mig för att köpa den i grön och lila också! Kommer självklart upp ett inlägg om det också! Puss! Hoppas ni mår bra!

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,
Ska bli spännande att se resultat och superfin färg på toppen! 😍
nouw.com/carroat
Linnéa,
Wow, ett sånt roligt projekt, ser fram emot bilder 😍 kram
nouw.com/linnealiebig