LINN DÖSSING

EN SOMMARDAG I ÅHUS

Igår när jag hade fixat färdigt i lägenheten ringde jag mamma och frågade om hon, Sofie och Totte ville följa med till Åhus och äta glass, det var så himla varmt och jag orkade inte vara hemma och fixa mer i lägenheten, det kan jag göra någon dag när det regnar haha! På väg ner ringde jag Julia och frågade om hon ville hänga med och ta med sina hundar, så vi träffades en sväng där nere!

Vi människor åt glass och hundarna fick busa med varandra och leka av sig. Innan Julia kom hann vi ta en promenad ner till hamnen också, det var så varmt och skönt så vi satt nere på en bänk och bara njöt alla tre, det var så välbehövligt. En stund efter vi ätit upp glassen så blev det ganska kyligt och började blåsa så då körde vi hemåt igen! Resten av kvällen pluggade jag och kollade på film innan jag åkte och mötte Moa på stationen!!! Känslan av att få krama henne efter 11 månader ifrån varandra, det var en magisk känsla.

Idag är jag på kurs mellan 8.30-16.30 och ikväll ska jag äntligen få krama på Moa igen, åååh vad mysigt vi ska ha!! Hoppas ni får en fin dag oavsett vad ni hittar på <3

Gillar

Kommentarer