LINN DÖSSING

EN MYSIG LÖRDAG

Godkväll söndag! Hoppas allt är bra med er <3

Med mig är det helt okej måste jag säga, allt förutom foten är i alla fall bra! Jag har börjat jobba igen så just nu är det ungefär allt jag orkar med, sen får jag hem och lägga foten i högläge för att fortsätta överleva haha, ungefär så känns det just nu!

Men igår slutade jag jobba 9 på morgonen och efter det åkte jag hem till mamma en stund bara för att mysa. Runt lunch åkte jag in till stan för att gå en runda där med moster, jag fyndade ett par kostymbyxor på H&M för 90kr?! Dom ska lägga ner sin butik inne i stan så dom har galen rea på G just nu! Efter vi hade varit i stan köpte vi med oss lite frallor och fika för att sedan köra hem till mig och kolla hockey. Vi låg i varsin sida av soffan i några timmar innan vi körde ut till mamma och dom en runda, en så galet mysig lördag om du frågar mig!

Idag har jag suttit framför datorn och pluggat hela dagen, måste bli klar med dom två uppgifterna jag ligger efter med just nu. Jag avslutar båda kurserna om två veckor så känner att det är hög tid nu! I övermorgon (när det äntligen är vanlig vardag igen) ska jag ringa till skolan och se vilka två kurser det blir till våren, ska bli så spännande! Nu ska jag skriva lista inför storhandlingen imorgon innan jag ska sova! Godnatt!

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

ebbaalexandraa
ebbaalexandraa,
Det där såg ju inte helt fel ut haha. Hoppas du får en fin dag! <3
nouw.com/ebbaalexandraa
Hilma
Hilma,
Men åh vad myyyys <3 Gud vad underbart att fynda så billiga brallor dessutom 😃 Jag håller verkligen tummarna för att din fot blir bra snart vännen, skickar massor av krya-på-dig-kramar! <33
nouw.com/hilma