LINN DÖSSING

EN LITEN LISTA

Vilket är ditt favoritgodis? Väldigt bra fråga.. Färgglatt lösgodis får jag nog säga! Är inte något stort fan av choklad så det är lösgodis som gäller om jag skulle köpa godis.

Har du blivit sydd någon gång? Icke sa nicke. Vad jag vet så har jag aldrig det i alla fall, har som tur är *peppar peppar* inte varit med om så många olyckor, bara olyckor där jag behövt bli gipsad. Så inga stygn här inte, tack och lov!

Är du blyg? Ja, det är vill jag nog säga ändå. Tycker det är en svår fråga för om det är mycket och nya människor är jag inte den som tar ton och hörs, men är det folk jag känner så slutar jag aldrig prata. Det beror helt på situation men lite blyg vill jag nog säga att jag är.

Har du några smeknamn? Ehm jag har två tråkiga smeknamn. Linkan och Linnsan, det är cirka dom smeknamnen som funkar på mig. Inte lätt att ha smeknamn på någon som redan har ett ganska kort namn haha!

Är du en morgon- eller kvällsmänniska? Haha det vet ni nog vid detta laget, en riktig kvällsmänniska. Har det någonsin kommit upp ett inlägg på morgonen som inte varit tidsinställt? Tror inte det.. Jo kanske när jag pluggade och var uppe tidigt, men då var jag i princip halvt död.. Önskar såå mycket att jag var en morgonmänniska dock, det är ju så underbart!

Hur gammal är du? 21 år!

Hur gammal känner du dig? Haha oj vad svår fråga.. Som 18 kanske? Känner mig fortfarande som att jag är under 20 i alla fall.

Var bor du? Hemma i lilla Kristianstad.

Vilken årstid föredrar du? Måste ju säga sommaren även fast jag ogillar den extrema värmen. Förstå mig rätt, jag älskar värme men inte när det är 30+ så man inte ens kan röra sig utan att svettas. Våren är också en favorit, allt blommar och värmen börjar komma, men den är inte så extrem.

Är du beroende av något? I ish hela mitt liv har jag varit beroende av socker, men nu har jag inte ätit det på snart 50 dagar så jag vill ändå säga att det är borta. Men min mobil och min dator är jag absolut beroende av.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu? På en weekend i London eller New York hade inte suttit fel. Eller hemma hos Moa i Oslo, där hade jag gärna varit.

Lista lånad av fina @emmeliesehlin ​

Gillar

Kommentarer

linneavn
linneavn,
Så kul att få läsa dina svar❤️
nouw.com/linneavn
linndossing
linndossing,
Tack vännen ❤️
nouw.com/linndossing
mollysvedin
mollysvedin,
SÅ kul att få läsa och lära känna dig bättre Finis 💗
nouw.com/mollysvedin
linndossing
linndossing,
Men åh tack fina! Detsamma 💞
nouw.com/linndossing
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad du är fin älskade LInn, du klär verkligen i den outfiten vännen min! Jag är också så, är rätt tyst av mig om det är ny umgänge eller mycket folk men känner jag folket så pratar jag oftast betydligt mer. Kram 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Tack finaste Sofia, så varm jag blir i hjärtat! Ja det är ju så, när man väl känner sig bekväm pratar man på som bara den 💞 Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu vad kul att läsa hjärtat!! Blir alltid så glad när jag får lära mig något nytt om dig - Linkan 😉 Stor kram hjärtat och ha en toppendag!!! <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Haha tack hörru 😉 Är van vid det smeknamnet! Detsamma vännen <3 Kram
nouw.com/linndossing
Lillymihlte
Lillymihlte,
Fina vännen, det är alltid lika roligt att få lära känna dig ännu lite till! <3 Så otroligt grym du är som har hållt dig undan socker i hela 50 dagar, du är otrolig!! <3 Stor kram!!
nouw.com/lillymihlte
linndossing
linndossing,
Tack och detsamma, älskar lära känna alla ännu lite bättre! Tack vännen, så glad jag blir! Kramar<3
nouw.com/linndossing
Malin,
Kul som ny här att få lära känna dig lite bättre med en så här rolig lista! 😃
maolions.blogg.se
linndossing
linndossing,
Åh så roligt att höra! Välkommen hit😍
nouw.com/linndossing
linndossing
linndossing,
Så roligt! Välkommen hit 😍
nouw.com/linndossing
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh vilken himla mysig lista vännen, själv är jag verkligen en morgonmänniska :'D Älskar att komma upp på morgonen och komma igång liksom! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Men nej vad skönt! Önskar så mycket att jag var pigg på morgonen 😍 Kram
nouw.com/linndossing
evelinarou
evelinarou,
Vilken rolig lista, älskar att läsa sånt 😃
nouw.com/evelinarou
linndossing
linndossing,
Kul att höra, älskar att skriva dessa listor 😍
nouw.com/linndossing
Hilma
Hilma,
Så himla rolig lista vännen! 😃 Och WOW vad fin du var i den toppen, snygging där! Kramis! <33
nouw.com/hilma
linndossing
linndossing,
Tack min vän! Du är fantastiskt fin ❤️ Kram
nouw.com/linndossing
linneahedberg
linneahedberg,
Haha åh önskar också så att jag var en morgonmänniska! Så kul att få läsa dina svar, du bjuder alltid på så härliga inlägg ♡
nouw.com/linneahedberg
linndossing
linndossing,
Jag också alltså haha.. Underbart att komma upp i tid! Tack vännen, blir så glad <3
nouw.com/linndossing