LINN DÖSSING

EN GOODIEBAG FYLLD MED KÄRLEK

Vi fick ju som känt även en goodiebag på eventet hos underbara Emelie. Självklart tänkte jag visa upp för er vad den innehöll, massa otroligt fina saker!

Massa tester från Softskin - Två läpprodukter, aloe vera, Skin Food, test på foundation och mascara! Ska bli så himla roligt att få testa alla dessa produkter.

Vinterportlak - En växt som jag ska så när jag flyttar hemifrån tänkte jag. Håll nu alla tummar för mig att jag lyckas hålla den vid liv, för det brukar jag inte vara så duktig på annars hehe...

Rabattkod på menskopp - En så otroligt smart affärsidé alltså! Jag har ju inte mens men hade jag haft det hade jag absolut investerat i en, så himla miljövänligt också, viktigt!

Rabatt på salong Gaiaa - Emelies faster har en frisörsalong och där fick vi också en rabattkupong om vi skulle vilja ta oss dit. Så himla snällt!

Rabattkod på Caseapp - Vi fick en rabattkod om vi vill beställa hem något fint från Caseapp, jag hade också turen att få ett himla fint skal från Emelie som ni ser nere i hörnet på bilderna, det ingick inte i goodiebagen. Tyckte det passade så bra, jag är min egen boss.

Vibrator - Men alltså JA. Sex är fortfarande tabu att prata om, framförallt kvinnans njutning och därför är det väldigt viktigt att prata om! Vi fick också ett test på ett glidmedel och en kondom, viktiga saker det också!

Bikiniöverdel - Emelies syster har ett eget företag där hon gör badkläder och denna ingick inte heller i goodiebagen, utan den valde Emelie att ge mig personligen. Hon sa något i stil med "Denna skulle jag vilja ge till en person som skrev ett väldigt fint inlägg om kroppen och som är väldigt inspirerande, Linn" och tror ni jag började grina eller? Självklart. Så jäkla fint! Dock fick vi en rabattkod till hennes företag också, ska verkligen kolla in det, så himla fina saker!

Necessär - En jättefin svart necessär från Emelies fasters salong. Det behövde jag verkligen just nu så det passade perfekt! Den perfekta storleken också.

Badsalt - Emelie har själv fixat och det är så fint, personliga gåvor är det finaste. Eftersom jag inte har något badkar ska jag använda det som skrubb, ser fram emot det!

Ögonskuggspalett - Dom perfekta färgerna. Det är verkligen färger som jag alltid använder när jag sminkar mig så det passade perfekt. Att få smink är alltid välkommet, ska bli så roligt att testa.

Tusen tack till @artibus för alla fantastiska gåvor som jag ser så mycket fram emot att testa! #artibusevent

Gillar

Kommentarer

sofieevelina
sofieevelina,
Men så mycket fint ju! 😃
nouw.com/sofieevelina
linndossing
linndossing,
Visst!! Massa fint 😍
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
så fint och omtänksamt<3
nouw.com/juliavnmelin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vilket fantastikst inlägg, lika fantastiskt som goodiebagen! Man märkte verkligen att hon hade lagt ner all sin kärlek på den, älskade den. 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
malinkirstine
malinkirstine,
Men GUD vad mycket fint du fick <3 Kram
nouw.com/malinkirstine
linndossing
linndossing,
Visst!!! Så fint <3 Kram
nouw.com/linndossing
Ida,
Åhh så himla underbar goodiebag asså!! :'D Eventet verkar varit såå roligt!!
idanilssonphoto.se
celinelundqvists
celinelundqvists,
Hon har verkligen lagt ner så mycket kärlek på detta <3 Så fint!
nouw.com/celinelundqvists
linndossing
linndossing,
Ja det är otroligt fint! <3
nouw.com/linndossing
linneavn
linneavn,
Men så fina saker💞
nouw.com/linneavn
linndossing
linndossing,
Ja verkligen! 💞
nouw.com/linndossing
linneahedberg
linneahedberg,
Så fantastiskt, allt var så himla fint och det märktes verkligen att det låg så mycket kärlek bakom det ♡
nouw.com/linneahedberg
linndossing
linndossing,
Ja men jag håller med dig i vartenda ord!! Så mycket kärlek <3
nouw.com/linndossing
Denisealice
Denisealice,
Vilken härlig goodiebag! <3
nouw.com/denisealice
linndossing
linndossing,
Ja visst! Så fint <3
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Hoppas du haft en underbar dag idag hjärtat!! Kram på dig <3
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Detsamma fina Elin!! Kram <3
nouw.com/linndossing