LINN DÖSSING

EN GÅRDAG I MALMÖ

Hej mina fina små pinglor. Gårdagen började med att jag tog tåget ner till Malmö för att möta upp @malinkirstine och hänga hela dagen. Vi gick till H&M då jag hade fått span på en jeansjacka, köpte din direkt då den satt perfekt, äntligen säger jag bara! Som jag letat. Ni ska självklart få ett inlägg om den när jag fått till några bilder, inte lätt när det regnar hela tiden.... Jaja det var inte det jag skulle prata om.

Efter en stund gick vi och satte oss på Spot där vi beställde in en varsin pizza. Galet vad gott det var. Visst ser man det på bilden?! Alltså mmmmh, hade gärna ätit idag också. Om det är något jag älskar så är det färska champinjoner, satan vad gott det är.

Efter en stund med lite fönstershopping åkte vi hem till Malin och la oss i gräset och njöt. Det var ganska skönt väder tills det vände tvärt och blev kallt haha.. Så då fick vi ta vårt pick & pack och gå in istället. När vi kom in la vi oss och vilade en stund och då passade jag på att kolla min mail, hoppade till i sängen för jag blev så glad när jag fick mail om att jag hade blivit antagen. Wow vilken underbar känsla.

Vid 18 begav jag mig hemåt igen då jag började 7.30 idag så behövde sova. Resten av veckan jobbar jag och i helgen kommer äntligen Moa hem för att stanna en vecka. Satan vad livet är bra just nu hörrni.

Tack för alla grattis förresten, ni är fantastiska. Jag tror detta kommer bli riktigt bra!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så herlig!! 😍
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
juliamalmgren
juliamalmgren,
Åh MUMS! Pizza!! 😍😍
nouw.com/juliamalmgren
linndossing
linndossing,
Så himla fantastiskt!! 😍
nouw.com/linndossing