LINN DÖSSING

EN FÖRSTA DAG I STOCKHOLM

Då var helgen i Stockholm redan över igen, galet hur fort tiden går! Jag tänkte visa er vad vi hade för oss, dock delar jag upp det i 2 delar för jag har så mycket fina bilder att visa er haha! Vi kör på lördagen först! Enjoy.

Mitt tåg var framme i Stockholm 14.10 och då mötte jag upp @Enylja @linneahedberg @artibus och @evelinarou för att åka ut mot Mall Of Scandinavia. Hann också krama @Matildaberlin en snabbis innan vi åkte dit! Väl där gick vi rundor och spenderade mesta tiden inne på NA-KD's popup-store! Jag köpte ingenting, hittade dock en jättefin jacka men jag måste stoppa mig själv ibland, har fööör mycket jackor alltså haha.. Snacka om att det måste bli rensning innan flytten!

Efter en stund tog vi en fika innan vi fortsatte shoppingrundan. Här sitter jag och tittar på när Evelina och Emelie testar bombsnygga kläder, wow!

Framåt kvällningen började vi röra oss in mot stan för att gå och käka någonstans. Alla var sugna på pasta och pizza så därför valde vi att gå till Vapiano. Här satt vi nog i 3 timmar och åt, snackade och bara njöt av varandras vänskap. Tänk att vi bara känt varandra i någon månad men ändå känns det som jag känt dessa människorna hela mitt liv, så coolt!

Fick också en gåva av fina Emelie. Hon hade tagit med ett skott på elefantöra, en burk med torkade kantareller och en burk blandad med trattkantareller och salt. Bara tanken av att hon suttit hemma och tänkt på oss, för att sedan frakta med det hela vägen till Stockholm. Ae det är så fint, finner inga ord.

Vi avslutade kvällen med att ta oss upp på Scandic för att se Stockholm från ovan, sen gick vi vidare till Stureplan och satte oss på en restaurang med ett glas i handen. Där satt vi en bra stund och pratade innan vi begav oss hemåt för att sova efter en fantastisk dag. Den mysiga söndagen får ni läsa om i övermorgon!

Gillar

Kommentarer

Aliciasmood
Aliciasmood,
Så mysig dag!
nouw.com/aliciasmood
linndossing
linndossing,
Helt fantastiskt!
nouw.com/linndossing
Sofie,
Aee men asså jag orkar inte hur fina ni är?? Är så glad för din skull, att du träffat så härliga tjejer!!!
www.nouw.com/sofiemansson
linndossing
linndossing,
Älskling!!! Jag är också så himla glad över det 😘
nouw.com/linndossing