LINN DÖSSING

EN DRÖMIG DAG

Detta inlägget skulle kommit upp igår, men när jag skulle lägga mig och skriva det så somnade jag direkt. Såg imorse att jag hade fått ett sms av syster 22.46 vilket betyder att jag hade somnat innan dess, och det hör verkligen inte till vanligheten haha!

Men det kan absolut bero på att jag gick upp 6, jobbade nämligen mellan 7.30-14. Direkt efter jobbet körde jag hem till mamma då vi hade bestämt att vi skulle bada i grannens pool och sola lite. Mamma är så go så hon hade fixat lite jordgubbar, jordnötter och dricka som vi kunde snacksa på när vi solade. Det var 31 grader i poolen så det var absolut inte kallt att doppa sig. Vi kan oss på en varsin luftmadrass och åkte rundor medans vi pratade och pratade. Efter en stund gick vi upp och solade lite innan vi badade en gång till. Så himla skönt!

När mamma skulle gå in så valde jag att sätta mig i jacuzzin ett tag också, så sammanlagt låg jag nog i vattnet 3 timmar igår haha, SÅ himla skönt! Det syns dock idag att jag verkligen fått färg, men jag känner mig så fräsch när jag är lite solkysst. Hoppas ni hade en fin dag igår <3

  • Postad i: LIVET

Gillar

Kommentarer

hilmak
hilmak,
Men så himla härligt, och gott det ser ut!! ❤️
nouw.com/hilmak
Emmamehrali
Emmamehrali,
Det där ser helt underbart ut!! Alltså mums !! 😍
nouw.com/emmamehrali