LINN DÖSSING

EN DAG PÅ STRANDEN

Hej på er vänner! Tack för alla fina kommentarer om mitt senaste inlägg, blir så otroligt glad! Ni anar inte, tusen tack!

Gårdagen började med att jag och mamma åkte till tippen, secondhand-butiken och Willys innan vi åkte hem för att möta upp Sofie, Marcus, Totte och Leah som är på besök. Vi hade bestämt att vi skulle åka till hundbadet nere i Åhus så både vi och hundarna kunde svalka sig, så underbart.

Det var över 20 grader i vattnet så jag Sofie och Marcus låg i hur länge som helst haha. Vi lekte som små barn, älskar det! Vi hade med oss kvarg, mackor, kaffe, vatten & fruktsallad så det avnjöt vi mellan doppen också!

Hundarna tyckte det var lite läskigt med vågorna men annars tyckte dom det var otroligt skönt att bada. När det är såhär varmt är det ju väldigt viktigt att tänka på att svalka dom små liven, inte lätt för dom att göra det själva ju! Så det var vi noga med!

När vi kom hem började vi med maten, självklart grillade vi när det var så fint väder hihi. Visst associerar man min mat med sommaren? Allt jag har på min tallrik får mig verkligen att tänka på sommaren, iiih blir alldeles pirrig!!!!

Idag har vi varit i massa olika butiker och i eftermiddags tog vi med hundarna och åkte ner till Åhus och köpte glass. Älskar verkligen när systers familj är på besök, får så mycket energi av det <3

Nu ska jag sova för imorgon ska jag tillbaka till jobbet efter två dagars ledigt, underbart! Tur man älskar sitt jobb så mycket som man gör!!

Gillar

Kommentarer

ArielC
ArielC,
Så herlig! Du ser så glad ut på bildet av dere på stranden, virkelig glad 😍😍
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Åh vännen! Det är jag verkligen 😍
nouw.com/linndossing
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Så underbart! Och vad fina ni är<33
nouw.com/fannybjerenius
linndossing
linndossing,
Tusen tack fina Fanny <3
nouw.com/linndossing