LINN DÖSSING

EN DAG PÅ BAKKEN

Dagen började med att jag gjorde havregrynsgröt med kanelstekta äpplen till frukost som jag skulle ta med och äta på tåget. Jag och Sarah skulle vara framme ungefär samtidigt och då skulle pappa och Sofie hämta upp oss, dock var mitt tåg självklart sent haha.. Dock slutade det bara med en 10 minuters försening så allt gick enligt planen ändå.

Runt 13 hade vi kommit in och köpt våra åkband, dock var alla hungriga då så vi bestämde oss för att käka lunch direkt innan vi började åka karuseller. Där finns ett ställe där allt kostar 25 danska kronor så där käkar vi nästan alltid, helt perfekt! Jag tog en toast utan skinka och pommes, något i magen i alla fall.

Sen var det dags att utnyttja åkbandet. Vi åkte, gick till nästa karusell, åkte och fortsatte så hela dagen ungefär. Fasen vad kul det är att åka karuseller alltså?! Kommer nog aldrig sluta tycka det! Dock är där några få jag inte åker, gillar inte för höga höjder och inte heller karuseller där man hamnar upp och ner på något vis. Annars åker jag det mesta!

Efter en stunds åkande satte vi oss på tåget som går runt hela nöjesfältet och tog en paus. Älskar att åka runt och bara kolla på hur glada alla är och hur roligt alla har. Det är verkligen en så underbar atmosfär på nöjesfält, man blir som ett litet barn igen.

Vi fortsatte åka karuseller och turades om med vem som skulle sitta själv. Dom flesta karusellerna är ju byggda så man sitter i par, dumt av oss att vara tre stycken haha. Dock hade vi inga problem med det, antingen åkte man själv eller med någon man inte kände. Det gick lika bra det!

Efter några timmar satte vi oss på Ølgod och tog en varsin dricka. Vädret skiftade hela tiden så ibland var det galet varmt haha, då är det viktigt att fylla på vätskan! Under 2 tillfällen började det ösregna också, som tur var vi inne i en karusell då och när vi kom ut igen hade det slutat, sån tur man kan ha haha!

Karusellen vi åker här ovanför är egentligen en barnkarusell tydligen, dock hade vi minst lika roligt, om inte roligare än barnen haha. Jag tror fasen det kittlas mer i magen ju äldre man blir, det gör det för mig i alla fall! Denna karusellen fick avsluta vårt åkande för denna gången!

Efter vi var klara med åkandet var det dags för lite photoshoot innan vi skulle äta middag. Tur man har folk runt sig som älskar att ta bilder lika mycket som en själv. Tänk vilka fina människor jag har runt omkring mig. Min syster och min bästa vän, vilket flyt jag haft i livet.

Innan hemfärd var det dags för middag. Nachos, ost, guacamole och salsa, MUMS vad gott! Jag älskar verkligen denna måltiden, skulle kunna äta den betydligt oftare än jag gör.

Vi körde direkt till Folkets Park i Malmö då dom visade Sverigematchen på storbildstv. Wow vilken magi det var att se matchen sådär, med hundratals andra människor, så mäktig känsla! Tyvärr förlorade ju Sverige (tack domaren för att du blåste bort en straff som egentligen skulle vara straff....) men nu laddar vi om och kämpar mot bronset på lördag istället. Jag tror på att vi tar en pallplats, som dessa tjejer har överbevisat alla hela tiden. Så galet bra.

Förra året var vi i Berlin och kollade när herrarna spelade åttondelsfinal i VM på pappas födelsedag och i år var vi i Malmö och kollade på när damerna spelade semifinal i VM. Detta börjar bli en tradtion, VM på pappas födelsedag. Grattis i efterskott papsen, du är bäst ❤️

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Åh herregud vilken fantastisk bildbomb du bjuder på älskade du, man blir så lycklig av att se alla bilder. Det låter verkligen som att det där blev minnen för livet, åh! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
linndossing
linndossing,
Men tack min vän, exakt min tanke! Dessa minnena tar man med sig ❤�� Tusen kramar!
nouw.com/linndossing
faltinnatalie
faltinnatalie,
Men vad härligt du haft det! Och det strålar verkligen om dig finaste! <3
nouw.com/faltinnatalie
linndossing
linndossing,
Jättehärligt!! Tack finaste du! Kram
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men alltså guuu vad underbart du verkar ha haft det hjärtat! Hur mycket vill man inte hänga där med dig egentligen?? VÄLDIGT mycket är svaret!! Stor kram hjärtat <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Men JA tack snälla! Nästa gång är du med <3 Kram älskade
nouw.com/linndossing
malinhardstahl
malinhardstahl,
FINA DU!! Vilka fantastiska bilder. Och havregrynsgröt med kanelstekta äpplen låter sååå gott <3
nouw.com/malinhardstahl
linndossing
linndossing,
Fina!!! Tusen tack, blir så glad. Det är galet gott, testa!! Kram <3
nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,
Ser ut som dere hadde en kjempefin dag! Og så mange fine bilder 💛💛
nouw.com/arielc
linndossing
linndossing,
Vi hade det magiskt. Tusen tack ❤️
nouw.com/linndossing
mollysvedin
mollysvedin,
Men åhh så mysigt det såg ut! Så fina bilder ❤️
nouw.com/mollysvedin
linndossing
linndossing,
Helt klart mysigt! Tusen tack vännen ❤️
nouw.com/linndossing
evelinarou
evelinarou,
Åh vilken härlig dag!! 😃 ❤️
nouw.com/evelinarou
linndossing
linndossing,
Helt perfekt! ❤️
nouw.com/linndossing
elinelmersson
elinelmersson,
Hoppas du haft en helt underbar dag hjärtat <3 Kram
nouw.com/elinelmersson
linndossing
linndossing,
Det hade jag absolut, detsamma till dig! Kram <3
nouw.com/linndossing
Emma Engström,
Åhh alltså det låter verkligen helt fantastiskt vännen, så mysigt ni haft det!! Blir ju lite avis ju :') KRAM världens mest underbaraste och finaste <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Ja det hade vi verkligen. Har mer än gärna med dig nästa gång <3 Kram min fina vän!!
nouw.com/linndossing
juliamalmgren
juliamalmgren,
Men åh så roligt det ser ut som ni hade 😍
nouw.com/juliamalmgren
linndossing
linndossing,
Vi hade det fantastiskt 😍
nouw.com/linndossing