LINN DÖSSING

EN BUDGETRENOVERING SENARE

Köket är äntligen klart och jag är mer nöjd än någonsin. Det som är kvar nu är att flytta lampan så den är över bordet eftersom jag flyttade det en bit, men annars är allt där det ska vara! För er som är nya här kan ni kolla in detta inlägget för att se hur köket såg ut precis när jag hade flyttat in, det var fint men mycket färg hade börjat släppa på luckorna och beslagen var inte i min smak! Så när jag var lite ledig nu så passade jag på att göra en liten uppfräschning av det!

Så det jag har gjort är att jag har slipat alla luckor, lådor och stommen, grundmålat allting och sen målat allting minst 2 gånger. Vissa fick jag måla 3 gånger och vissa 4 gånger. När jag bodde i min gamla lägenhet bytte jag beslagen och eftersom det var en hyreslägenhet fick jag ta med mig dom igen, och det var ju perfekt nu! Så jag bytte till dom och det blev så snyggt! Min tanke var att byta golv från början också då jag tycker det är alldeles för mörkt, men nu är jag glad att jag inte gjorde det eftersom köket blev så ljust så då passar det perfekt med så pass mörkt golv!

Om ni vill ha några fler tips angående renoveringen så bara kommentera så svarar jag så gott jag kan. Vad tycker ni, blev köket fräschare? Jag är SÅ nöjd!

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Gud vad fint det blev!

nouw.com/evelinajosefines