LINN DÖSSING

EN ANNORLUNDA LÖRDAGSKVÄLL

Godkväll vänner, hoppas allt är bra med er. Med mig är det sådär. Det blev en kväll på akuten igår, vi var och åt och sen när jag gick hem fick jag SÅ ont i bröstet & ryggen & kunde knappt andas. Trodde direkt att det berodde på min astma men det brukar inte komma med sån smärta och inte heller så pang bom. Avvaktade lite men när det inte släppte åkte jag in eftersom man självklart ska ta allvarligt på bröstsmärtor.
Jag fick först komma in i ett bås och förklara vad som var fel & då skickade hon in mig genom infektionen eftersom dom inte kunde utesluta covid pga att jag hade svårt att andas. Så in i nästa bod, träffa sjuksköterska och bli testad, satan vad obehagligt det var igår. Gjort det några gånger men igår var extra hemskt faktiskt... Men det var i alla fall negativt så det var jätteskönt, så sjuksköterskan visade mig in på ett rum där jag fick ligga i några timmar.
Efter en stund kom dom och tog prover, satte en infart och tog ett EKG. Allting så helt normalt och jättefint ut så det var väldigt skönt och lättande, men också jobbigt när man inte vet vad det är som är fel. Läkaren uteslöt massa saker och diskutera fram och tillbaka. Till slut bad han mig lägga mig på rygg och tryckte på bröstkorgen, då skrek jag rakt ut och då sa han ”nu blev jag lättad och glad om man får säga så”. Det visade sig vara en muskel/skelettinflammation. Då får man jätteont över bröstet och även när man andas eftersom man då är och ”rör” i det irriterade området.
Så vid 4-5 imorse kom jag hem så nu ska jag ta medicin i en vecka och hoppas att det går över. Ingen rolig lördagskväll men är glad att jag åkte in så jag kunde få bukt på smärtan & framförallt kolla så allting stod rätt till!
Hoppas ni haft en fin helg och att allt är bra med er<3

Gillar

Kommentarer

MariasVardag
MariasVardag,

Var rädd om dej ♥️

nouw.com/mariasvardag
Linnealiebig
Linnealiebig,
Naaaw, krya ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
nouw.com/linnealiebig
carroat
carroat,

Fy vad otäckt! Har också haft inflammation där, gör så sjukt ont! Krya på dig och ta hand om dig! 💕

nouw.com/carroat
happyM
happyM,

Åh är så himla lättad över att det gick bra och att du fick sån hjälp ❤️❤️ Massvis med krya kramar hjärtis ❤️

nouw.com/happym
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Men fy vad otäckt! Så skönt att du fick sån snabb och bra hjälp! Skickar massa styrkekramar till dig <3

nouw.com/sofialissmyr
aliceemericsson
aliceemericsson,

Åh, aj, aj! Det låter verkligen som att du fick bra hjälp, bra att både du och läkarna tog det på allvar! Vila riktigt ordentligt nu fina du. <3 Kram!

nouw.com/aliceemericsson
ArielC
ArielC,

Dette hørtes ikke noe gøy ut! Så bra du fikk komme raskt inn, og ble tatt på alvor, og at alt gikk greit! Håper du raskt blir bedre ❤❤ (Kom borti og slettet min siste kommentar, så hvis den dukket opp og forsvant var det derfor!)

nouw.com/arielc
Hilma
Hilma,

Men guuud vännen vad orolig jag blev!! Så skönt att du är bättre, du måste vara rädd om dig hjärtat! PUSS <3<3<3

nouw.com/hilma
corneliaeri
corneliaeri,

Men oj!! Vad bra att du fick snabb hjälp, hoppas verkligen att du mår bättre <3 <3

nouw.com/corneliaeri