LINN DÖSSING

DETTA BEHÖVDE JAG

​En av dom bättre kvällarna i livet <3

Goddagens mina fina! Hoppas allt är bra med er denna underbara lill-lördagen. Jag är så lycklig idag för igår hade jag världens bästa kväll alltså! Det började med att jag mötte upp Amalia så vi tog tåget hem till henne, när vi kom fram gick vi direkt till affären för att handla till tacos och kvällsmyset. Det första vi gjorde när vi kom till lägenheten var att gå ut med Cash för att sedan laga tacos ihop! Det var så gott och vi satt vid matbordet hur länge som helst och pratade om allt mellan himmel och jord, är så tacksam över min fina vän alltså <3 

När klockan närmade sig 22 gjorde vi lite kvällsmys innan vi satte hos framför tvn och fortsatte snacka med youtube i bakgrunden, helt fantastiskt. Runt midnatt gick vi ut sista rundan med Cash innan vi la oss i sängen och fortsatte snacka, tror vi var vakna till 4 haha, så blir det när man inte pratat ikapp om livet på väldigt länge! Om några minuter ska vi ta tåget tillbaka till Kristianstad, jag ska hem & Amalia ska jobba! 

Så fort jag kommer hem ska jag, mamma och Thomas köra och hämta min nya mobil, äntligen! Har längtat så länge. Vet att det är några som vill att jag uppdaterar senare vad jag tycker om mobilen, så jag tänkte att ni får ställa era frågor här under om det är något speciellt ni vill veta om den, hur låter det? Ska försöka svara så bra jag kan på era frågor, men känner jag mig rätt kommer jag älska allt med den ;) 

Gillar

Kommentarer

faltinnatalie
faltinnatalie,
linndossing
linndossing,
Junitjej,
Vilken trevig blogg detta är! Så gott det ser ut och vilken söt hund!
www.junitjejen.se
linndossing
linndossing,
Men tack så jättemycket, så roligt att höra! Kramar
nouw.com/linndossing