LINN DÖSSING

DET BLEV EN TRIPP

Yes. Ni ser rätt! Det blev Ullared igår igen. Som ni säkert minns var det lite mer än en månad sen jag var där bara, men denna gången var det inte ”för min skull”. Min bästa vän ville dit eftersom hon flyttat och jag hänger mer än gärna med som sällskap! Tydligen finns det massa ullaredsgrupper på facebook som man kan skriva i och vara köphjälp. Det betyder att folk skickar vad man ska köpa till dom + 30kr i plockavgift så man kan ändå tjäna några slantar om man inte ska ha så mycket själv. Så det gjorde både jag och syster igår! Kul att känna att man ändå handlar men att det ändå inte blir så dyrt i slutändan haha! Jag hittade ändå lite roliga saker, framförallt så köpte jag äntligen hem en ny servis då min gamla va väldigt kantstött och repig, ärvde den av syster så den är 6 år gammal nu, det va nog dags haha! Det kommer självklart ett inlägg om den, är så himla nöjd!!
Förresten så har jag nog glömt att nämna för er att jag klippt av håret? Min syster tycker ju det är skitkul att fixa med hår så hon har kollat på SÅ mycket videos och grejer så nu är det hon som fixar håret på mig haha. Sist jag färgade behövde jag klippa så sa till Sofie att klippa en bra bit, älskar att ha kort hår. Så som ni ser så är det ungefär till nyckelbenen just nu och jag är så himla himla nöjd!! Vad tycker ni?

Gillar

Kommentarer

carroat
carroat,

Åh vad roligt, älskar gekås! Och så fin du blev i håret! ❤️

nouw.com/carroat
malinkirstine
malinkirstine,
Så mysigt!!!! Vill också dit <3
nouw.com/malinkirstine
beattriicee
beattriicee,
Åhhhh!! Så kul att åka dit igen!! <3
nouw.com/beattriicee
linneassofie
linneassofie,

Mysig tripp! Å så hima fin i håret 😃<3

nouw.com/linneassofie
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,

Åh men vilken rolig ide med den där gruppen! Visste inte ens att den fanns! Perfekt ju att kunna shoppa men inte göra sig av med egna pengar haha. Det är verkligen skoj att vara på Ullared! Massa kramar 😊 <3

nouw.com/sofialissmyr
carroat
carroat,

Men vad gullig du är, älskar att ge mina döttrar fina barndomsminnen! 💕

nouw.com/carroat
artibus
artibus,

Men vad underbart att man kan skicka saker sådär till folk som vill ha, underbar tanke!! Roligt att få shoppa där igen fast att det inte var för din skull 😉 <3

nouw.com/artibus
ArielC
ArielC,

Håret ditt var sååå fint! Du kledde det så bra ❤ Så koselig å dra på Ullared! Har aldri vært, tar 10+ timer å kjøre hver vei 😂 Men det står på "bucket listen" haha!

nouw.com/arielc