LINN DÖSSING

DET BÄSTA MED UNIVERSITETET

Fina fina Sara, grattis vännen ♥

Igår hade jag verkligen den bästa kvällen på väldigt länge, är så tacksam för dessa tjejer! Kan verkligen inte få in i huvudet att vi endast känt varandra i 2 månader, där snackar vi vänskap vid första ögonkastet! Vi började kvällen med laserdome, hade sån tur att det var ett sällskap till som skulle spela så vi alla fick va i samma lag och fick möta det andra sällskapet, gissa vilka som vann båda omgångarna? ;) VI SÅKLART!!

Laserdome är verkligen så kul mensvettigt, som tur va hade vi ju med oss ombyte haha. Efter vi hade spelat två omgångar åkte vi tillbaka till lilla torg och satte oss på Mando för att äta, hur gott?! Älskar kyckling så det var verkligen drömmen. Vi satt och åt, snackade och skrattade hur mycket som helst innan efterrätten kom in, vi hade köpt med oss tårta till Sara som vi faktiskt fick äta på restaurangen, så snällt!

Kvällen slutade vid 22.30 och då åkte jag hem och somnade gott efter en helt underbar dag! Jag älskar verkligen detta järngänget och vi har redan så mycket planer vad vi vill göra tillsammans, ser framemot livet med dem, fina vännerna ♥#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

aliciaklerkefors
aliciaklerkefors,
Låter som ni hade jättekul! Och tårtan ser ju såååå god ut 😍
nouw.com/aliciaklerkefors
linndossing
linndossing,
Det hade vi och det var den! <3
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Va glad man blev när man läste detta,underbart,kram
nouw.com/juliavnmelin
linndossing
linndossing,
Så bra! Kram fina <3
nouw.com/linndossing