LINN DÖSSING

DET ÄR VÄRT ATT KÄMPA

Denna veckans utmaning i #nouwautumnchallenge​ var att skriva om något om har gjort för att utmana sig själv. Jag har inte utmanat mig själv med något denna veckan eftersom jag nästan bara suttit hemma och pluggat varvat med umgås med vänner haha. Men jag utmanade mig själv stort för ungefär en månad sen så jag tänkte berätta om det istället, eftersom jag är stolt över det.

När jag bodde i Oslo lärde jag ju känna Maja och såklart hade vi världens otur att vi bodde i två delar av landet, så när vi båda flyttade hem visste vi att vi inte skulle kunna ses så ofta. Vi bestämde att vi i alla fall skulle försöka ses 2 gånger om året och därför åkte jag upp till henne i oktober.

För er som inte vet så har jag varit flygrädd i flera år och för det mesta har jag helt bojkottat att flyga för jag kunde inte tänka på något värre sätt att ta sig någonstans, jag åkte liksom hellre buss och tåg i flera timmar/dygn för att slippa sätta mig på det där flygplanet och få panikångest, för det visste jag att jag skulle få. Men för 2 år sen kände jag att jag behövde ta tag i det och försöka bli av med rädslan, så jag och Sarah bokade en resa till Turkiet vilket är en flygresa på 3 timmar, det gick helt magiskt bra och jag var så glad över att jag hade klarat det + flugit utan mamma för det var jag helt säker på att jag inte skulle klara.

När vi kom hem från denna resan var jag stolt som en tupp att jag hade klarat det, jag visste att jag skulle kunna åka utomlands igen men jag skulle aldrig få för mig att flyga själv, vem skulle då hjälpa mig när jag fick panik och bara ville gå av planet? Jo hörrni, jag själv. När jag bokade resan till Maja tänkte jag inte ens på det när jag bokade, för jag har mått så bra den senaste tiden så jag glömde liksom bort att jag var flygrädd, jag bokade till och med flyg till Maja själv, jag skulle alltså flyga själv..

När jag satt på flygplanet hade jag snabb puls och tänkte hela tiden "Du klarar detta, du kommer inte få en panikattack, du fixar allt" och när vi var uppe i luften började jag gråta för jag var så stolt över att jag hade fixat det, utan mamma, utan någon vän bredvid mig för jag vet precis hur jag själv ska hantera mig själv och det är något väldigt stort för mig som alltid har varit beroende av andra människor.

Så mitt tips till er: utmana era rädslor, utmana er själva för ni kan så mycket mer än ni tror och ni kommer klara allt ni försöker er på, det vet jag. Tillsammans är man stark men ensam kan man faktiskt vara starkare. #nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

MALIN,
Du inspirerar mig varje dag <3 Kram
malinkirstine.se
linndossing
linndossing,
Blir tårögd, fina vännen <3
nouw.com/linndossing
michellealmqvist
michellealmqvist,
linndossing
linndossing,
Tack fina du, så glad jag blir!
nouw.com/linndossing
linneassofie
linneassofie,
Åhh grym du är vännen!! <3<3
nouw.com/linneassofie
linndossing
linndossing,
Du med vännen <3
nouw.com/linndossing
Matildaberlin
Matildaberlin,
Du är så grym vännen!! YOU GO GIRL!! <3
nouw.com/matildaberlin
linndossing
linndossing,
Men åh! Tack fina hjärtat, så glad jag blir <3
nouw.com/linndossing
Emma Engström,
HEJA DIG!! SÅ grym är du <3
nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Du också, fina fina! <3
nouw.com/linndossing
sofieevelina
sofieevelina,
Heja heja dig! 😃
nouw.com/sofieevelina
linndossing
linndossing,
linneahedberg
linneahedberg,
Blir helt tårögd av att läsa detta, du är så grym!! Stor kram ♡
nouw.com/linneahedberg
linndossing
linndossing,
Men så fint, tack söta! Du är också grym <3
nouw.com/linndossing
carroat
carroat,
Så grym du är! 😍
nouw.com/carroat
linndossing
linndossing,
Tack fina du! <3
nouw.com/linndossing
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
MartinaOlsson,
Hej på dig! Hoppas att allt är bra 😊
Jag tänkte bara passa på att tipsa dig lite snabbt om att jag just nu har en tävling i min blogg där du kan vinna din alldeles egna personliga almanacka, perfekt inför det stundande nya året ju! Vill du vara med och tävla är det bara att klicka på länken nedan 😊 Kram!
https://martinaolsson.myshowroom.se/126188/tavling-vinn-en-personlig-almanacka-2/
martinaolsson.myshowroom.se